Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αίγινα: Απάντηση Πολάκη στη ΝΔ! “Πάθατε άνοια από την απώλεια εξουσίας”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η ερώτηση που κατέθεσαν 33 “γαλάζιοι” βουλευτές σχετικά με την τραγωδία στην Αίγινα έφεραν την πρώτη αντίδραση από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Η τραγωδία στην Αίγινα συνεχίζει να παίρνει πολιτικές διαστάσεις. Τελευταίο “επεισόδιο” η ερώτηση που κατέθεσαν 33 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχετικό με το δυστύχημα που κόστισε τις ζωές τεσσάρων ανθρώπων.

Πετάει το γάντι η ΝΔ, το… σηκώνει ο Πολάκης

Ο υπεύθυνος Τομέα Ναυτιλίας της ΝΔ, βουλευτής Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου μαζί με 32 ακόμα βουλευτές, κατέθεσαν ερώτηση για “τα αναπάντητα ερωτήματα, που αφορούν την αντίδραση και τη λειτουργία των αρμόδιων Υπηρεσιών και της πολιτικής ηγεσίας τους στην τραγωδία της Αίγινας”, υπογραμμίζοντας, ιδιαίτερα, το ζήτημα “της τρίωρης ακατανόητης απουσίας” του Λιμενικού Σώματος σε ό, τι αφορά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη και τη διασφάλιση των καταθέσεων των αυτοπτών μαρτύρων.

Συγκεκριμένα διατυπώνονται τρία βασικά ερωτήματα, με το δεύτερο από αυτά να προκαλεί τελικά την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Χαρακτηριστικά το ερώτημα αναφέρει: ” Πώς ανανεώθηκε το δίπλωμα του 77χρονου χειριστή προ διετίας, ενώ ο ίδιος καταθέτει, ότι εδώ και τρία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας; Ποιά διαδικασία ακολουθήθηκε“;

Ο Παύλος Πολάκης, λοιπόν, έδωσε την απάντησή του μέσω του Facebook, η οποία είχε αρκετή δόση ειρωνείας, αφού όπως τονίζει, η ανανέωση του διπλώματος έγινε το 2014 (σ.σ. κάτι που αναφέρει και η… ίδια η Νέα Δημοκρατία), όταν δηλαδή κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία και υπουργός Ναυτιλίας ήταν ο “γαλάζιος” Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης!

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης: “Πάει το χάσανε εντελώς στη Νεα Δημοκρατία .Τριαντα τρεις (33!!) βουλευτές ρωτάνε το Δρίτσα γιατι ανανεώθηκε το δίπλωμα χειριστή ταχύπλοου του Λυκουρέντζου (που εμβόλισε το τουριστικό Σκαφος στην Αιγινα σκοτώνοντας 4 ανθρώπους)
το 2014 ΟΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ .
Τελικά η απώλεια εξουσίας οδηγεί σε χαλαση συνειρμού και πρόωρη άνοια σε αυτό το κόμμα …”.

Δείτε το post

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε