Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Άκης: «Ασύστολα ψεύδη Χατζηνικολάου, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη» – Η απάντηση του δημοσιογράφου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σφοδρότατη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Νίκο Χατζηνικολάου έχει προκαλέσει η κατάθεση του πρώτου στην προανακριτική για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν ο πρώτος μάρτυρας που κλήθηκε να καταθέσει στην προανακριτική, οι εργασίες της οποίας ξεκίνησαν την Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χατζηνικολάου επανέλαβε την εκτίμηση του ότι μέρος της μίζας έχει καταλήξει στον πρώην υπουργό Άμυνας, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο στενός του συνεργάτης Γιάννης Μπέλτσιος ήταν πληρεξούσιος της «Ferostaal».

Η κατάθεση Χατζηνικολάου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Τσοχατζόπουλου, ο οποίος απάντησε με γραπτή δήλωση. Ο πρώην υπουργός Άμυνας κατηγόρησε τον γνωστό δημοσιογράφο για «βόρβορο λάσπης, με ασύστολα ψεύδη, με συκοφαντίες, με επίκληση ακόμη και ανύπαρκτων «γεγονότων» και γελοιοτήτων» και προειδοποιεί πως μόλις μελετήσει τα πρακτικά της κατάθεσής του, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη!

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης Τσοχατζόπουλου
«Από τα όσα δημοσιεύονται στις αναρτήσεις του ιστότοπου REAL.GR -και άλλων ενημερωτικών μέσων- ως πληροφορίες για την κατάθεση του εκδότη-επιχειρηματία της ενημέρωσης Ν. Χατζηνικολάου, φαίνεται ότι επέλεξε να συνεχίσει και στο Κοινοβούλιο, χωρίς κανένα ενδοιασμό, το βόρβορο λάσπης,- με ασύστολα ψεύδη, με συκοφαντίες, με επίκληση ακόμη και ανύπαρκτων «γεγονότων» και γελοιοτήτων-, που εκτοξεύει μήνες τώρα εναντίον μου, προσβάλλοντας έτσι το κύρος του Κοινοβουλίου και των βουλευτών-μελών της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης.

Μόλις λάβω γνώση των πρακτικών της κατάθεσής του και διαπιστώσω ότι επαληθεύονται τα παραπάνω θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του».

Άμεση ήταν και η ανταπάντηση του γνωστού δημοσιογράφου, με μια λιτή δήλωση: «Δεν θα παρακολουθήσουμε το συνεχιζόμενο παραλήρημα του κ. Τσοχατζόπουλου. Το λόγο έχουν τώρα η Βουλή και η Δικαιοσύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
“Στο γραφείο του Τσοχατζόπουλου άνοιγαν σαμπάνιες πριν γίνουν οι παραγγελίες”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε