Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Άκης: «Κατασκευασμένο το κατηγορητήριο» – Λάβρος κατά του ΠΑΣΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για παρασκηνιακές συμφωνίες, προειλημμένες αποφάσεις και κέντρα παράκεντρα του σημερινού ΠΑΣΟΚ μιλά σε γραπτή του δήλωση ο πρώην υπουργός.

«Διάτρητο, παντελώς αστήρικτο και με κατασκευασμένο κατηγορητήριο που θα καταρρεύσει ενώπιον της δικαιοσύνης», χαρακτηρίζει το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των γερμανικών υποβρυχίων ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, στην πρώτη του αντίδραση στην πρόταση της πλειοψηφίας του ΠΑΣΟΚ να διωχθεί για παθητική δωροδοκία σε βάρος του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, επιτίθεται στο κόμμα και μιλά για σκευωρία από κάποιους μέσα από το κυβερνών κόμμα.

«Η Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις μου: Με το διάτρητο, παντελώς αστήρικτο και απόλυτα αναιτιολόγητο πόρισμά της ήρθε να επικυρώσει προειλημμένες αποφάσεις και παρασκηνιακές συμφωνίες έξω από την ίδια την Επιτροπή και τις λειτουργίες της.

Με αυθαίρετες κατασκευές που δεν αντέχουν ούτε στην κοινή λογική, αστήρικτους ισχυρισμούς και φαιδρότητες, νομίζουν ότι θα αποπροσανατολίσουν τους πολίτες και θα εκτονώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση.

Αυτό το κατασκευασμένο κατηγορητήριο θα καταρρεύσει ενώπιον της Δικαιοσύνης, η οποία έχει και τον τελευταίο λόγο. Μέχρι τότε θα καταρρεύσει και το πέπλο της ανωνυμίας πίσω απ το οποίο κρύβονται, εδώ και καιρό, οι πραγματικοί καθοδηγητές της σκευωρίας: Δηλαδή, τα κέντρα και τα παράκεντρα του σημερινού ΠΑΣΟΚ, με πρωταγωνιστικό ρόλο αυτών που σταδιοδρόμησαν ως παρακοιμώμενοι της εκάστοτε ηγεσίας», αναφέρει η γραπτή δήλωση του κ. Τσοχατζόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με δύο βαριά κακουργήματα το ΠΑΣΟΚ “τελειώνει” τον Άκη

Τρία εμβάσματα παραπέμπουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο 

Άκης: “Καμία ευθύνη για τα υποβρύχια – Οι άλλοι φταίνε”

ΣΔΟΕ: “Υπάρχουν ενδείξεις σκανδάλου για την περιουσία του Άκη”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε