Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας από την Άρτα: “Θα κάνουμε έργα που θα δώσουν πνοή”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η στρατηγική στόχευση της κυβέρνηση για την ανάπτυξη της χώρας, είναι η δίκαιη ανάπτυξη, δήλωσε από την Άρτα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους αμέσως μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο δήμαρχος της Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης, σ’ ένα ειδυλλιακό σημείο, δίπλα στην παλιά γέφυρα της πόλης.

«Αυτό σημαίνει όχι μόνο δίκαιη αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου, αλλά αναπροσανατολισμό και των πόρων ώστε να παράγεται πλούτος εκεί που έχουν διαπιστωθεί τεράστιες ανισότητες. Με αυτή τη λογική, προτεραιότητα για αναπτυξιακά έργα πνοής και υποδομών έχουν οι περιοχές που τα έχουν στερηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια. Και η Ήπειρος είναι μια τέτοια περιοχή», επισήμανε ο πρωθυπουργός και προσέθεσε:

«Ήδη σε συνεργασία με τον δήμαρχο της Άρτας και τους βουλευτές θα εξαγγείλουμε μια δέσμη έργων υποδομής για την περιοχή που μπορούν να δώσουν πνοή. Άλλα αυτό με το οποίο πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά είναι το ζήτημα της παραγωγικής ανασυγκρότησης και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις πιο απομονωμένες και ορεινές περιοχές».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε