Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αλλαγές σε πρόσωπα και δομές στο ΛΑΟΣ

Αλλαγές σε πρόσωπα και δομές στο ΛΑΟΣ

Σε αλλαγές, τόσο σε δομές όσο και σε πρόσωπα στο κόμμα προχώρησε ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

 Όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος, στόχος των αλλαγών είναι η αποτελεσματικότερη παρουσία του Λα.Ο.Σ. στο πλευρό της κοινωνίας, ενώ ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που έχει γίνει έως τώρα από τα στελέχη του κόμματος, και το οποίο όπως υποστήριξε «επιδοκίμασε ο ελληνικός λαός στις πρόσφατες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές».

Συγκεκριμένα οι αλλαγές έχουν ως εξής: Νέος Γενικός Διευθυντής του κόμματος, αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Γαλατιανός, Πολιτικός Επιστήμων, με σημαντική εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης. Ο κ. Γαλατιανός υπήρξε επί σειρά ετών, στενός συνεργάτης του διοικητή του ΟΓΑ κ. Παπαγεωργόπουλου επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας. Ο μέχρι πρότινος Γεν. Διευθυντής κ. Δημήτρης Σαρατσιώτης, αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Διευθυντή του Ινστιτούτου «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ» προκειμένου, όπως αναφέρει ο ΛΑΟΣ σε ανακοίνωσή του, να ενισχύσει και εμπλουτίσει με τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του, τις πολυσχιδείς κοινωνικές και εθνικού περιεχομένου, δραστηριότητες του Ινστιτούτου.

Την θέση του Γραμματέα Οργανωτικού, αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κλειδέρης, με Συμβούλους τους κ. Ιωάννη Ζαφειρόπουλο (στρατηγό ε.α) και Σπύρο Δέσκα, οι οποίοι θα συνεπικουρούνται από ομάδα 6 νέων στελεχών.

Αλλαγή είχαμε και στην ηγεσία της Γραμματέας Συνδικαλισμού, όπου τοποθετήθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνών Επαγγελματιών Ελλάδος (Γ.Σ.Β.Ε.Ε) κ. Γιώργος Κανελλόπουλος.

Επίσης στην Κ.Ε.Τ.Α, (Κεντρική Επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης) αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητής πανεπιστημίου Γιώργος Γαρουφαλιάς, ενώ την Γραμματεία Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου (Γ.Ε.Κ.Ε) αναλαμβάνουν τρία στελέχη τα οποία ο κ. Καρατζαφέρης θεωρεί πολύ έμπειρα.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουν οι κ.κ. Όθων Φλωράτος, Αλέξανδρος Οικονόμου και Μάνος Αναστασόπουλος, οι οποίοι αναλαμβάνουν από 2 Επιτροπές της Βουλής μαζί με τα αντίστοιχα Υπουργεία, προκειμένου να υπάρχει πιο συστηματική και ενδελεχής παρακολούθηση του παραγόμενου κυβερνητικού έργου.

Τέλος, στον Σύμβουλο Προέδρου, κ. Απόστολο Μπαμίχα, ανατέθηκε, πέραν των άλλων δραστηριοτήτων του, η ευθύνη της οργάνωσης του Τομέα των αποστράτων Ε.Δ και Σ.Α, στον οποίο ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης, δίδει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε