Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Άλλη μία αποχώρηση από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

Άλλη μία αποχώρηση από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

Αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Ημαθίας, ο επί τέσσερις θητείες βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης.

Σε επιστολή παραίτησης, που έστειλε στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά δηλώνει ως αιτία της παραιτήσεώς του, τη συμμετοχή ατόμων – που δεν κατονομάζει – στα ψηφοδέλτια του κόμματος, τα οποία, όπως λέει, πρεσβεύουν διαφορετικές αρχές και πολιτική.

«Τις πολιτικές μου αρχές τις ασπάστηκα και τις υπηρέτησα στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή, συμβιβαζόμενος μόνο με τα συμφέροντα των πολιτών και όχι τα προσωπικά. Μπροστάρης, βρέθηκα στον προσωπικό σας αγώνα, πιστεύοντας πως η ηθική των λόγων και των πράξεων θα αποτελούσαν συνέχεια και προοπτική πολιτικής διαδρομής», τονίζει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή.

Και προσθέτει: «Δυστυχώς, σήμερα και κάτω από τις διαμορφούμενες συνθήκες και την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, αρνούμαι να συνυπάρχω με εκείνους που πρέσβευαν μια πολιτική διαφορετικών αρχών και εγγυήσεων. Θέση την οποία γνωρίζατε εκ των προτέρων. Τέλος, ως βουλευτής, δηλώνω πως δεν υπήρξα λαϊκιστής ποτέ, ούτε στα δύσκολα, ούτε στα εύκολα, γιατί η ΝΔ είναι για όλα και πάντα και όχι για το όποτε κάποιοι τη θέλουν και τους βολεύει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012 ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε