Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αλληλοκατηγορίες Πρινιωτάκη και Αποστολίδη για τις μίζες στην εξεταστική για τα ομόλογα

Αλληλοκατηγορίες Πρινιωτάκη και Αποστολίδη για τις μίζες στην εξεταστική για τα ομόλογα
EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.10.2010 | 19:43
Πρώτη δημοσίευση: 25.10.2010 | 14:43

Ο ένας "έδωσε" τον άλλον σημερα στην Εξεταστική.

Ο προφυλακισμένος ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ακρόπολις», ο οποίος κατέθεσε για δεύτερη φορά, με δική του πρωτοβουλία, δήλωσε πως στις 15 Οκτωβρίου (2010), ο συγκρατούμενος του και πρώην συνέταιρος του Γ. Αποστοίδης, του αποκάλυψε τη διαδρομή της βαλίτσας με τα 6 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για το… «λάδωμα» όσων βοήθησαν στη διάθεση του επίμαχου ομολόγου των 280 εκατ. ευρώ.
 
Ο Σ. Πρινιωτάκης κατέθεσε πως ο κ. Αποστολίδης του αποκάλυψε πως τη βαλίτσα είχε παραλάβει ο τότε επικεφαλής του Ταμείου Φαρμακοποιών, Παν. Δεμέστιχας «για να τα μοιράσει σε όσους διευκόλυναν» την υπόθεση και μάλιστα, όσον αφορά στους παραλήπτες των 6 εκατ. ευρώ, έδειξε προς την πλευρά των υπουργείων Οικονομικών και Απασχόλησης. «Κάποιοι μας βοήθησαν κι αυτοί δεν ήταν ούτε άγγελοι, ούτε το άγιο πνεύμα» φέρεται να κατέθεσε ο κ. Πρινιωτάκης ότι του είπε χαρακτηριστικά ο πρώην συνέταιρος του.
 
Από την πλευρά του, ο κ. Αποστολίδης, καταθέτοντας λίγο αργότερα, διέψευσε τα όσα ανέφερε ο κ. Πρινιωτάκης και υποστήριξε ότι, αντίθετα, ο πρώην συνέταιρός του, του είχε αναφέρει ότι θα δώσει «μίζα» σε 4 διοικητές ασφαλιστικών ταμείων για να αγοράσουν τα ομόλογα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής αποφάσισαν να καλέσουν και τα δύο κεντρικά πρόσωπα σε κατ' αντιπαράσταση εξέταση, η οποία και πραγματοποιήθηκε.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο