Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Αλλού ο τσαμπουκάς! Εκεί που σας παίρνει!”

Η κουβέντα ξεκίνησε ήρεμα με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε προς την υπουργό Παιδείας ο βουλευτής Θανάσης Παφίλης του ΚΚΕ. Όμως γρήγορα οι τόνοι ανέβηκαν και ακούστηκαν σκληρά λόγια.

“H ερώτησή σας εκφραζει την αγωνία όχι για τα παιδιά και τα σχολεία αλλά για τους εξωσχολικούς παράγοντες”, είπε σε αποστροφή του λόγου της η κα Διαμαντοπούλου. Και συνέχισε: “Οι ώρες που χάνονται με τις καταλήψεις θα αναπληρωθούν οπωσδήποτε, Σάββατο, Κυριακή, γιορτές. Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ με πρωτόγνωρο τρόπο μπαίνουν μέσα στα σχολεία και έχετε το θράσος να καταγγέλλετε το διευθυντή που σπάει το λουκέτο; Καταδικάζετε και καταγγέλλετε την είσοδο εξωσχολικών στα σχολεία, τους βανδαλισμούς τις καταστροφές;”

Τότε ήταν που αντέδρασε ο κ. Παφίλης λέγοντας: “Αυτά κομμένα! Να τα πείτε αλλού… Ξέρει ο ελληνικός λαός…!”

Η ατάκα αυτή προκάλεσε την έκρηξη της κας Διαμαντοπούλου η οποία είπε : “Αυτό το είδος τσαμπουκά που θα μου λέτε εμένα, που είμαι Υπουργός και εσείς που είστε βουλευτής μέσα στο Κοινοβούλιο «αλλού αυτά», εκεί που σας παίρνει…! Και εμείς είμαστε από τα σπλάχνα του ελληνικού λαού…Και ως κυβέρνηση κάνουμε και λάθη πολλά, γιατί είμαστε υπό πίεση…!”

Και πήρε την τσάντα της και έφυγε…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρέβεζα: Συνεχίζονται οι καταλήψεις στα σχολεία της πόλης – Τοπικά Νέα

Κατάληψη σε δεκάδες σχολεία του Ηρακλείου – Τοπικά Νέα

Καταλήψεις: Αυξάνονται σε γυμνάσια-λύκεια, μειώνονται στα πανεπιστήμια – Ελλάδα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε