Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αν. Έλληνες: Ο Φούχτελ περιοδεύει στη χώρα ως κατακτητής

Αν. Έλληνες: Ο Φούχτελ περιοδεύει στη χώρα ως κατακτητής

Η ύφεση θα συνεχιστεί και το 2013 παρά τις εκτιμήσεις Σαμαρά, λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Διαφωνούν οι  Ανεξάρτητοι Έλληνες με τις εκτιμήσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια, στη σημερινή του ομιλία στη Μάλτα στο πλαίσιο συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης, σε δήλωσή του υποστήριξε πως η ύφεση θα είναι «υψηλότατη» και το 2013, ενώ και η ανεργία έχει ξεπεράσει -όπως είπε- κάθε πρόβλεψη.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζώης δήλωσε: «Παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε οιωνοσκόποι ούτε μιλάμε με ανώτερες δυνάμεις, ακόμα και αν ανατρέξουμε στις εκτιμήσεις των πιο αισιόδοξων ντόπιων και ξένων παρατηρητών συμπεραίνουμε ότι, αντίθετα με τις διαβεβαιώσεις του κ. πρωθυπουργού, η ύφεση θα είναι υψηλότατη και το 2013 ενώ η ήδη θηριώδης ανεργία θα ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη».

Στο μεταξύ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδίκασαν σήμερα τις δηλώσεις που έκανε χθες ο Γερμανός υφυπουργός Χανς Γιοάχιμ Φούχτελ, αναφορικά με την αποτελεσματική αξιοποίηση των Ελλήνων εργαζομένων, και τάχθηκαν κατά των απολύσεων στο δημόσιο τομέα. Ο τομεάρχης Εσωτερικών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων βουλευτής Β’ Πειραιώς, Γιάννης Κουράκος, σε δήλωσή του υποστήριξε μεταξύ άλλων πως «η δήλωση του Γερμανού υφυπουργού κ. Φούχτελ περί αποτελεσματικής αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, που να περιλαμβάνει μείωσή του στο ένα τρίτο, αποκαλύπτει ότι η κυβερνητική τρόικα λειτουργεί ως εντολοδόχος των δανειστών». Ο κ. Κουράκος υποστήριξε επίσης, πως ο κ.Φούχτελ «περιοδεύει στη χώρα, στο πλαίσιο ανάπτυξης της ελληνογερμανικής συνεργασίας, ως κατακτητής και η κυβέρνηση αποδεικνύεται πρόθυμη να ανταποκριθεί στην εκποίηση δημόσιας και δημοτικής περιουσίας».

Διαβάστε

Η στιγμή της επίθεσης στον Γερμανό πρόξενο – Μπαλασόπουλος: Βάλτε τον Φούχτελ σε αεροπλάνο – Ξύλο και σε μέλη της Γερμανικής αντιπροσωπείας!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε