Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανακωχή Τσίπρα – Καμμένου, μένει ο Μουζάλας μέχρι… νεωτέρας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τηλεφωνικές επικοινωνίες και δείπνο στο σπίτι του Πάνου Καμμένου … το θρίλερ γύρω απ’ την υπόθεση Μουζάλα συνεχίζεται ωστόσο όλα δείχνουν ότι υπάρχει ανακωχή, μέχρι νεοτέρας

Ο Αλέξης τσίπρας φαίνεται ότι δεν κάνει πίσω στο θέμα Μουζάλα, μάλιστα κάποιοι λένε ότι στην κόντρα με τον Πάνο Καμμένο ακούστηκαν και φράσεις όπως “όποιος έριξε κυβέρνηση πήγε στο 1%” όμως και από την άλλη πλευρά, ο Πάνος Καμμένος φαίνεται να επιμένει. Με μια ανάρτηση στο twitter, αργά τη νύχτα φάνηκε να ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά. 

Μπορεί όλα να δείχνουν ότι η κόντρα συνεχίζεται και ο Πάνος Καμμένος ενόψει και της Κ.Ο. Των ΑΝΕΛ σήμερα στις 09:00 το πρωί να έχει το μαχαίρι έξω απ’ το θηκάρι, όμως το παρασκήνιο λέει άλλα…
Τη νύχτα υπήρξε δείπνο στο σπίτι του προέδρου των ΑΝΕΛ παρουσία του Τέρενς Κουικ αλλά και του Νίκου Παππά, ένα δείπνο όπου επιχειρήθηκε να βρεθεί μια λύση.
Λύση που μάλλον βρέθηκε δια της… παράτασης.
Αλέξης Τσίθπρας και Πάνος Καμμένος έχουν σημαντικές υποχρεώσεις τα επόμενα 24ωρα. Ο Πρωθυπουργός αναχωρεί για Βρυξέλλες για τη σύνοδο, ενώ ο Πάνος Καμμένος πάει στις ΗΠΑ.
Όλα δείχνουν ότι επήλθε ανακωχή, ότι οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συζητήσουν ξανά όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Η νακοχή όμως δείχνει ότι το θέμα Μουζάλα παραμένει ανοιχτό.

Οι πληροφορίες από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι ο κ. Μουζάλας δεν πρόκειται να θυσιαστεί, αυτή είναι η άποψη πολλών κορυφαίων στελεχών, γεγονός που δείχνει ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποπέμψει.
Την ίδια ώρα το ατόπημα Μουζάλα με αναφορά σε Μακεδονία, αντί Σκόπια “χτυπάει” στην καρδιά των ΑΝΕΛ και δύσκολα θα μπορέσει να το “περάσει” στην Κ.Ο. Ο Πάνος Καμμένος και κάπως έτσι τίποτε δεν αποκλείεται στις σχέσεις των δύο πλευρών, με όποια συνέπεια μπορεί αυτό να έχει για την κυβέρνηση.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε