Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανασχηματισμός – Γεροβασίλη: Είναι βέβαιον ότι θα γίνει

Ανασχηματισμός – Γεροβασίλη: Είναι βέβαιον ότι θα γίνει

Για το θέμα του επικείμενου ανασχηματισμού μίλησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη. Η κα Γεροβασίλη απαντώντας σε σχετικό ερώτημα στον Real FM είπε ότι πιστεύει πως υπάρχει ανάγκη για έναν δομικό ανασχηματισμό.

«Κάποια στιγμή θα γίνει ανασχηματισμός. Είναι βέβαιον, έχει αναγγελθεί από τον Πρωθυπουργό παλαιότερα. Ότι θα γίνει κάποια στιγμή ανασχηματισμός και όλοι είμαστε εδώ για να κριθούμε. Αυτό το οποίο λέω εγώ είναι ότι δεν ξέρω πότε θα γίνει. Και επίσης, κανένας ανασχηματισμός (δεν μιλάμε με κοινοτοπίες)- δεν έχει ανακοινωθεί από πριν, πριν συμβεί. Εκτιμώ ότι η ανάγκη είναι για έναν δομικό ανασχηματισμό», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε:

«Εννοώ δομικό ανασχηματισμό και εννοώ με ενδεχόμενες παρεμβάσεις στις αρμοδιότητες υπουργείων, στον τρόπο με τον οποίο έχουν συσταθεί τα υπουργεία μέχρι σήμερα, βάση δυσλειτουργιών, βάση συναρμοδιοτήτων που υπάρχουν σε υπουργεία και αυτά δημιουργούν δυσκαμψίες. Νομίζω ότι αυτά είναι ζητήματα τα οποία είναι καθοριστικά για ένα αποτελεσματικό κυβερνητικό σχήμα, εκτός από το κομμάτι των προσώπων, το οποίο επίσης είναι καθοριστικό».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε