Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανασχηματισμός – Ποιοί μένουν – Ποιοί φεύγουν – Ποιοί μετακινούνται

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και το Newsit σας παρουσιάζει όλες τις τελευταίες πληροφορίες για τις προθέσεις του πρωθυπουργού. 

Ο ανασχηματισμός αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κ.Ο.

Μάλιστα η καθυστέρηση στην έναρξή της αποδόθηκε στο γεγονός οτι μέχρι την τελευταία στιγμή ο κ.Παπανδρέου συμπλήρωνε το πάζλ του οικονομικού επιτελείου! Και πληροφορίες αναφέρουν οτι τίποτα δεν εχει κλείσει και μετά την έναρξη της συνεδρίασης. 

‘Ολα τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι ο κ.Βενιζέλος πείστηκε τελικά να συμμετάσχει στην κυβέρνηση.

‘Ετσι, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τοποθετηθεί στο υπουργείο Εξωτερικών ο κ. Βενιζέλος και να μετακινηθεί στο υπουργείο Αμυνας ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Υπάρχει επίσης η πληροφορία για την συγχώνευση των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης το οποίο θα μετονομαστεί σε υπουργείο Εσόδων και να το αναλάβει ο κ.Παπαδήμος. 

Αναβαθμίζεται επίσης ο Ανδρέας Λοβέρδος αφού υπο την ομπρέλα του υπουργείου Υγείας μπαίνει και ο τομέας των κοινωνικών ασφαλίσεων του υπουργείου Απασχόλησης. 

Επίσης, όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν οτι φεύγουν στενοί συνεργάτες του κ.Παπανδρέου σε κρίσιμα υπουργεία – κάποιοι εξωκοινοβουλευτικοί, (οι επονομαζόμενοι και κηπουροί), ενώ μένουν στο νεο κυβερνητικό σχήμα η κα Διαμαντοπούλου και ο κ. Χρυσοχοϊδης.

Για τον κ.Χρυσοχοϊδη οι πληροφορίες λένε οτι ενδεχομένως να αναλάβει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής στην θέση της κας Μπιρμπίλη.

Ο κ.Παπουτσής αναμένεται να μείνει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η χώρα στο κενό – Υπό αμφισβήτηση ο Παπανδρέου από στελέχη του ΠΑΣΟΚ

“Kαπηλεύθηκαν τις υπογραφές μας”, καταγγέλουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε