Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανασχηματισμός: Συζητήσεις Τσίπρα – Καμμένου με Περιστέρα, Έλενα και τα… παιδιά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο επικείμενος ανασχηματισμός είναι το θέμα συζητήσεων μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, οι οποίοι συναντώνται… συχνά, μετά συζύγων και τέκνων!

Το παρασκήνιο μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη:

“Με τον υπουργό Αμυνας έχουν αναθερμανθεί οι σχέσεις του (σ.σ. του Αλέξη Τσίπρα), μετά την παρέμβασή του για το μάθημα των Θρησκευτικών.

Μαθαίνω μάλιστα ότι συχνά (κυρίως Σαββατοκύριακα) το ζεύγος Αλέξη Τσίπρα και Περιστέρας (Μπέτυ) Μπαζιάνα επισκέπτονται στα νότια προάστια το ζεύγος Πάνου Καμμένου και Ελενας Τζούλη. Παίζουν μαζί τα παιδιά τους και μάλιστα ο κ. Καμμένος μαγειρεύει ο ίδιος, συνήθως τα ψάρια (που πάντοτε φροντίζει να τα έχει εγκαίρως).

Σε μια από τις πρόσφατες συνάξεις των ζευγών στην οικία του κ. Καμμένου έγινε και λόγος για τον επικείμενο ανασχηματισμό. Συνέταιροι στην κυβέρνηση είναι, υπάρχει, όπως καταλαβαίνετε, και θέμα πολιτικής αβρότητας να αλληλοενημερώνονται.

Θέματα, λόγου χάρη, όπως είναι η «αναδόμηση της κυβέρνησης» (σ.σ.: έτσι λένε τώρα τον ανασχηματισμό, δανειζόμενοι αυτή τη φράση από τον Ανδρέα Παπανδρέου). Ελα, όμως, που ο Πρωθυπουργός, όπως με πληροφορούν, δεν ήθελε να συζητήσει τέτοιο ζήτημα και μάλιστα σε οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι.

Οχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο, αλλά θεώρησε ότι είναι πολύ νωρίς. Να είστε όμως βέβαιοι ότι ο κ. Καμμένος θα ενημερωθεί (ο ίδιος λέει σε συνεργάτες του ότι ο ανασχηματισμός αργεί, μετά τις 15 Νοεμβρίου θα γίνει) εγκαίρως, αφού είναι συγκυβερνήτης και ας λέει ό,τι θέλει ο Νίκος Ξυδάκης, ότι δηλαδή δεν αισθάνεται σύντροφος με τον Πάνο Καμμένο”.

Πηγή: tovima.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε