Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ανάβουν τα αίματα” μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

“Ανάβουν τα αίματα” μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Η δήλωση του Π. Λαφαζάνη σχετικά με το ενδεχόμενο χρεοκοπίας προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ…

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κουράκη, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη δεν διαφώνησε με τις θέσεις που διατύπωσε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματός του Π. Λαφαζάνης σχετικά με το ενδεχόμενο χρεοκοπίας.

«Ένας – ένας, με δηλώσεις τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτουν το πραγματικό σχέδιο του κ. Τσίπρα: Τη χρεοκοπία της χώρας και την επιστροφή στη δραχμή. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι οι Έλληνες βουλευτές, έστω και ως συνιστώσες κομμάτων, θα εύχονταν τη χρεοκοπία της χώρας μας. Ντροπή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ για τις δηλώσεις του βουλευτή Τ. Κουράκη την κατηγορεί τονίζοντας ότι «τη σπουδή που δείχνει στο να παραποιεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να διαστρεβλώνει τις απόψεις των στελεχών του, εάν την έδειχνε, έστω και κατ’ ελάχιστο, στην υπόθεση της υπεράσπισης των συμφερόντων της ελληνικής κοινωνίας, τα πράγματα μπορεί να ήταν λίγο καλύτερα».

Ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «το ψέμα και η υποκρισία έχουν κοντά ποδάρια. Ο λαός τους γνωρίζει πλέον: οσφυοκάμπτες και ταυτισμένοι απέναντι στους δανειστές, νταήδες και ψεύτες απέναντι στο λαό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λαφαζάνης: Η “προεκλογική” επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου εξαφανίστηκε – Το μνημόνιο πρέπει να καταργηθεί – Πολιτική

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε