Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ανελέητη η σύγκρουση στο εσωτερικό της ΝΔ – Μητσοτάκης και Φαήλος στα χαρακώματα

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Λάβρος κατά του Φ. Κρανιδιώτη εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ραδιοφωνική εκπομπή και φαίνεται οτι η κόντρα κεντροδεξιάς-λαϊκής δεξιάς καλά κρατεί στο εσωτερικό του κόμματος

Ακραία είναι η σύγκρουση πλέον στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των φιλελευθέρων και των λεγόμενων εκφραστών της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς, με τους βουλευτές Κυριάκο Μητσοτάκη και Φαήλο Κρανιδιώτη να έχουν ήδη σηκώσει τα όπλα και να ρίχνουν στο “ψαχνό”.

Οι δύο εκπρόσωποι των δύο πλευρών στο εσωτερικό του κόμματος έχουν ήδη απασφαλίσει και η κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία πλέον μυρίζει μπαρούτσι.

Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά που είχε μπει στο στόχαστρο αρκετών στελεχών της Ν.Δ. μετά τις αναφορές του σε “ντιντίδες” εντός του κόμματος (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) μπαίνει ξανά στο στόχαστρο των βουλευτών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα τον χαρακτήρισε ¨Οψιμο νεοδημοκράτη” και του καταλόγισε διχαστική συμπεριφορά. “Είναι όψιμος Νεοδημοκρατης. Γνωρίζω τους αγώνες του για τον Οτσαλάν και τον Αραφάτ, όχι όμως και για τη ΝΔ. Γιαυτό δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές στη ΝΔ”.

Αναφερόμενος μάλιστα στο ρόλο συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά είπε πως πρόκειται για πρόσωπα που δεν έχουν θετική δραστηριότητα μέσα στο κόμμα, δεν προάγουν τη σύνθεση, αλλά προκαλούν διχασμό.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης μετά την κριτική που άσκησε εναντίον του ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. «Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Κολωνάκι, την Μύκονο και την Αράχοβα δεν έχω κάνει, τα τιμολόγια μου είναι πληρωμένα στην ώρα τους, τις τιμές της αγοράς τις γνωρίζω και δεν είμαι πορφυρογέννητος.

Δεν παρέλαβα από τον πατέρα μου κανένα πολιτικό τιμάριο, μόνο το παράδειγμα του» δήλωσε ο κ. Κρανιδιώτης προσθέτοντας παράλληλα ότι «στις 4 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα ΝΔ και Κώστα Καραμανλή, το οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά. Κάποιοι άλλοι δεν είμαι σίγουρος και τι ψήφισαν και τι εύχονται.

Διαβάστε επίσης:

“Ανασχηματισμός” στη Ν.Δ. με κόντρες για “ντιντήδες”και “κομψευάμενους”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε