Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανέτοιμα πολλά εκλογικά κέντρα της ΝΔ

Η εικόνα μιλάει από μόνη της..... ΦΩΤΟ NEWSIT
Η εικόνα μιλάει από μόνη της..... ΦΩΤΟ NEWSIT

Το NewsIt.gr… τρύπωσε στα εκλογικά κέντρα της ΝΔ, δυο ημέρες πριν από την ψηφοφορία ανάδειξης αρχηγού του

κόμματος, και δεν βρήκε…ψυχή!
 
Στο παρά πέντε έχουν αφήσει οι οργανωτές τις ετοιμασίες, αφού στο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, φαίνεται ότι στη Ρηγίλλης πιστεύουν στην ρήση ότι : ο Έλληνας είναι πάντα της…τελευταίας στιγμής!
Παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις ότι ο εξοπλισμός έχει φτάσει στα κέντρα, και ότι θα γίνουν δυο πρόβες, μια σήμερα, την Παρασκευή, και μια τελική δοκιμή αύριο Σάββατο, εμείς άλλα βρήκαμε και είδαμε. Ή μάλλον δεν βρήκαμε, και δεν είδαμε!
 
Σε πολιτιστικά και πνευματικά κέντρα, σε ΚΑΠΗ και γραφεία Δήμων, σε αίθουσες ξενοδοχείων και χώρους ΚΕΠ, όπου και αν φιλοξενηθούν οι κάλπες της ΝΔ, άνθρωπος δεν υπήρχε, μηχανισμός άφαντος, τίποτε σε δοκιμή, και ας είμαστε δυο ημέρες πριν την ψηφοφορία.
 
Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, οδού Ακαδημίας : η αίθουσα του διοικητικού συμβολίου που θα υποδεχτεί τους ψηφοφόρους άδεια. Υπάλληλος του κέντρου έχει ενημερωθεί ότι όλοι και όλα θα φτάσουν Σάββατο, αν και το μεγάλο του άγχος ήταν τι θα γίνει με την γραμμή του ΟΤΕ που δεν έχει περαστεί ακόμη!
Πολιτιστικό Κέντρο Αθηνών, οδού Ευελπίδων: αυτό θα πει οργάνωση! Μπορεί να έχουν φτάσει κάλπες και υπολογιστές, όμως από την Τετάρτη οι άνθρωποι της οργανωτικής επιτροπής έφεραν τα… τραπέζια. Όλα τα υπόλοιπα το… Σάββατο!
 
Ξενοδοχεία ASTOR & PRESIDENT: γραμμές ΟΤΕ εδώ υπάρχουν έτσι και αλλιώς. Καρέκλες και τραπέζια πάντα θα βρεις στις ξενοδοχειακές αίθουσες. Οι ρεσεψιονίστ όμως ήταν λίγο ανήσυχοι: «δεν ξέρουμε καν τα ονόματα των συντονιστών, ή κάποιον από την οργανωτική επιτροπή, ώστε να ξέρουμε ποιους και τι να περιμένουμε το Σάββατο που μας είπαν ότι θα έρθουν… κάποια στιγμή!»

 
ΚΑΠΗ Καλλίπολης, Πειραιά: αν μαντέψατε ότι δεν έχει φτάσει κάτι από…Ρηγίλλης, μαντέψατε λάθος! Έφτασε μόνο η ανακοίνωση από το κόμμα για τα εκλογικά κέντρα της περιοχής.

Πολιτιστικά Κέντρα Αθηνών, οδού Κουρτίδου & οδού Λένορμαν : ερημιά! Άλλωστε, γιατί το άγχος; Και το Σάββατο, μέρα είναι! 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε