Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Άνοιγμα σε ΛΑΟΣ και Ντόρα ζητεί ο Βαρβιτσιώτης

Ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών πρωτοβουλιών ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ ο βουλευτής του κόμματος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με δηλώσεις του στον κυριακάτικο Τύπο.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, ζητά να γίνουν επαφές με το ΛΑΟΣ και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, ώστε να δημιουργηθεί ενιαίο μέτωπο, καθώς το σενάριο της αυτοδυναμίας στις επόμενες εκλογές φαίνεται πολύ μακρινό.

Ο πρώην υφυπουργός λέει ότι “ουδείς μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα το αποτέλεσμα” ωστόσο προσθέτει: “Θα πρέπει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ να αναπτύξει τώρα επικοινωνία με το σύνολο των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, δίνοντας φυσικά προτεραιότητα στα κόμματα της κεντροδεξιάς, δηλαδή το ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη”.

“Πρέπει να μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά με όλους για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Χωρίς τακτικισμούς και θολά μηνύματα αλλέ με στόχο τη διαμόρφωση μίας μίνιμουμ συναίνεσης στα πλαίσια μίας εθνικής στρατηγικής”, προσθέτει.

“Χρόνος πλέον δεν υπάρχει και ο κ. Σαμαράς πρέπει να αποδείξει με τις πρωτοβουλίες του ότι υπάρχει και άλλος δρόμος” καταλήγει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε