Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Αντάρτικο” στο ΠΑΣΟΚ για το Ασφαλιστικό;

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

“Τίποτε δεν θα γίνει΄” λένε με νόημα κορυφαίοι Κυβερνητικοί παράγοντες, ωστόσο για να εκτονωθεί η κατάσταση δεν αποκλείεται να συγκληθεί ακόμη και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό τον Πρωθυπουργό μέσα στην εβδομάδα.

Αυτό καθώς τα κόμματα της Αντιπολίτευσης αναμένεται να προκαλούν διαρκώς ονομαστικές ψηφοφορίες ώστε να δοκιμάσουν την Κυβερνητική συνοχή.

“Η κυβέρνηση δοκιμάζεται κάθε μέρα ωστόσο δεν μας φοβίζει τίποτε δεν υπάρχει θέμα διάστασης κυβέρνησης – μελών Κ.Ο.”, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πρόσθεσε οτι οι βουλευτές εκφράζουν την αγωνία τους παράλληλα όμως συναισθάνονται και την αναγκαιότητα των ρυθμίσεων.

“Δεν έχουμε μιλήσει για κομματική πειθαρχία και για το αν υπάρξουν διαρροές, θέμα πρόωρων εκλογών δεν υπάρχει”, κατέληξε ο κ. Πεταλωτής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” ο Ανδρέας Λοβέρδος δέχθηκε σκληρή κριτική από τους Βουλευτές Κουρουπλή-Κουκουλόπουλο-Τζελέπη-Τιμοσίδη-Γιαννακά και άλλους παρά τις διαβεβαιώσεις του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι να υπάρξουν βελτιώσεις ποπυ αφορούν στις ασθενέστερες ομάδες.

Πολλοί βουλευτές ωστόσο τονίζουν ότι το νομοσχέδιο σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματος, ωστόσο η Κυβέρνηση δεν μοιάζει να ανησυχεί για διαρροές.
Το μήνυμα από το Μαξίμου είναι σαφές προς αυτή την κατεύθυνση “η ψήφιση του νομοσχεδίου είναι μια κορυφαία κυβερνητική επιλογή” κάτι που σημαίνει ότι πιθανή μη ψήφιση θα σημάνει και πολιτικές εξελίξεις.
Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα ότι κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης είναι “ασυνήθιστα καθησυχαστικά” ως προς αυτό διαβεβαιώνοντας ότι τελικά δεν θα υπάρξουν διαρροές.

Διαβάστε επίσης:
Πως θα εξαγωράσετε 7 πλασματικά χρόνια- ακριβή η αναγώριση σπουδών-στρατού-αδειών

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε