Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Απ.Κακλαμάνης: Δεν είμαι από τους διαφωνούντες!

Απ.Κακλαμάνης: Δεν είμαι από τους διαφωνούντες!

  «Δεν υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ κυβέρνησης και κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Η κοινοβουλευτική Ομάδα στηρίζει την κυβέρνηση, όχι στήνοντας τις παγίδες, αλλά αντίθετα, εκεί που είναι οι παγίδες,την προφυλάσσει»,τόνισε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

    Με αφορμή την ακρόαση του νέου προέδρου της ΡΑΕ στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής,ο κ.Κακλαμάνης δήλωσε εξοργισμένος,γιατί,όπως είπε,κάποια μέσα ενημέρωσης τον εμφανίζουν να είναι ένας από τους διαφωνούντες μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

    Όπως υποστήριξε,μερικά ΜΜΕ που ελέγχονται από επιχειρηματίες, θεωρούν ότι όταν κάποιος βουλευτής διατυπώνει την άποψη του στο Κοινοβούλιο, θα πρέπει να καταγράφεται είτε ως συμφωνών, είτε ως διαφωνών με το κόμμα ή την κυβέρνηση.

    «Πρέπει εμείς οι βουλευτές να εκφραζόμαστε ελεύθερα. Δεν μπορεί να θεωρούν ότι μπορεί να πάμε στο παρελθόν,όπου όταν κάποιος εξέφραζε διαφορετική άποψη έμπαινε στο στόχαστρο τους. Δεν μπορεί μετά από 36 χρόνια στο Κοινοβούλιο να γράφεται ότι ο Κακλαμάνης είναι στους διαφωνούντες. Ούτε η κυβέρνηση το θέλει ούτε το κόμμα»,σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ.Κακλαμάνης.

    Ταυτόχρονα άφησε αιχμές λέγοντας ότι μερικά τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης θέλουν να προβοκάρουν και βουλευτές και κυβέρνηση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε