Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Απειλεί ξανά να αποσύρει τους υπουργούς του ο Γ. Καρατζαφέρης

Απειλεί ξανά να αποσύρει τους υπουργούς του ο Γ. Καρατζαφέρης

Ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι ο ίδιος είχε προτείνει επτά στελέχη και ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, επέλεξε τα τέσσερα, ενώ εξέφρασε τον σεβασμό του στις αποφάσεις του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, «αν και δεν τις κατανοώ», όπως είπε.

Την πρόθεση να αποσύρει από την κυβέρνηση τους υπουργούς, που προέρχονται από το ΛΑΟΣ, εξέφρασε εκ νέου ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, αν δεν γίνουν αποδεκτοί οι όροι του, και το κόμμα του να ψηφίζει μόνο τα μέτρα στα οποία συμφωνεί.

Σε δηλώσεις του στον «Real Fm» ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε ακόμη στη σύνθεση της κυβέρνησης, λέγοντας πως είχε προτείνει να αποφασίσουν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, τα μέλη του κυβερνητικού σχήματος.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συναντήθηκε σήμερα με τον απερχόμενο πρέσβη της Πολωνίας στην Αθήνα, Michal Klinger, και ζήτησε να στηρίζει την Ελλάδα επαναλαμβάνοντας τα καλά του λόγια για τη χώρα και από τη νέα του θέση. Ο κ. Klinger στις δηλώσεις του χαρακτήρισε τον κ. Καρατζαφέρη «σημαντικό πολιτικό που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Παπαδήμος είναι η τελευταία μας ευκαιρία

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε