Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απειλεί να αποχωρήσει από την κυβέρνηση ο Γ. Καρατζαφέρης

Απειλεί να αποχωρήσει από την κυβέρνηση ο Γ. Καρατζαφέρης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.12.2011 | 18:47
Πρώτη δημοσίευση: 28.12.2011 | 18:38

Τάχθηκε επίσης υπέρ ενός ανασχηματισμού με ένα νέο μικρό κυβερνητικό σχήμα.

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την κυβέρνηση Παπαδήμου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, οποίος, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι δεν πρόκειται να σωθεί ο τόπος με το να παίζουν κάποιοι το "κρυφτούλι".

"Εάν δεν βγουν μπροστά οι άλλοι δύο εταίροι, πολύ φοβούμαι ότι "ναρκοθετείται" η όλη προσπάθεια. Αυτό θα με προβληματίσει πολύ κατά πόσο θα συμμετέχω πλέον", είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Επίσης τάχθηκε εμμέσως υπέρ ενός ανασχηματισμού με ένα νέο κυβερνητικό σχήμα πιο μικρό, σφικτό και ευέλικτο, για να είναι πιο αποτελεσματικό, ενώ επιτέθηκε στη ΝΔ, ζητώντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της. "Η ΝΔ ή πρέπει να μπει και να συμμετέχει ενεργά στη κυβέρνηση, ή να είναι απ΄ έξω και να "παίζει" την αντιπολίτευση. Δεν μπορεί να είναι και τα δύο όμως ταυτόχρονα", είπε, εκτιμώντας ότι δεν μπορούν να γίνουν εκλογές τώρα γιατί δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι πράξεις για την νέα συμφωνία και το PSI.

Αναφερόμενος στην προφυλάκιση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι η Επιτροπή της Βουλής συνεδρίασε για την υπόθεση αυτή δύο φορές και δεν βρήκε τίποτα, και, γι΄ αυτό το λόγο, δεν έστειλε κανέναν στο Ειδικό Δικαστήριο.

Κατά τη Βουλή δεν υπήρξε σκάνδαλο. Όταν αρχικά αποκαλύφτηκε η υπόθεση, ήμουν εξαιρετικά επιθετικός για να ξεκαθαρίσει και να διαλευκανθεί η υπόθεση. Αλλά όμως, μελετώντας και διαβάζοντας, διαπίστωσα ότι έχουμε να κάνουμε με μια εσωτερική υπόθεση του Δημοσίου", είπε, προσθέτοντας ότι ο κ. Εφραίμ δεν μπορεί να ήταν ύποπτος φυγής, αφού μετέβη στη Ρωσία και επέστρεψε.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο