Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Απειλές Κασιδιάρη μετά τα επεισόδια στο Χυτήριο: Οι μαϊντανοί του ανθελληνισμού και οι Συριζέοι βουλευτές «θα τρώνε πόρτα»

Απειλές Κασιδιάρη μετά τα επεισόδια στο Χυτήριο: Οι μαϊντανοί του ανθελληνισμού και οι Συριζέοι βουλευτές «θα τρώνε πόρτα»

– Σάλος από το βίντεο που δείχνει τον βουλευτή Παππά να απευλευθερώνει πολίτη από την αστυνομία
– Σχηματίσθηκε δικογραφία εναντίον του
– Οργισμένη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά Δένδια
– Καταδίκασαν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ
– “Δεκάδες αστυνομικοί παρακολουθούσαν τους βουλευτές της Χρ.Αυγής στο Θέατρο Χυτήριο σε ρόλο μπράβου”
– ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

Για άλλη μια φορά η βία και ο φανατισμός κυριαρχούν και τραβούν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή και πάλι ένα κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου και τους εκπροσώπους του.

Και συνεχίζονται και σήμερα: Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε για τα όσα έγιναν με προκλητικές και απειλητικές δηλώσεις κατά άλλων βουλευτών.

Ο κ.Κασιδιαρης ανέφερε ότι σε κάθε περίπτωση που θα προσβάλλεται το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων και η ιστορική τους μνήμη η χρυσή αυγή θα παρεμβαίνει δυναμικά. «Απο εδώ και πέρα οι διάφοροι μαϊντανοί του ανθελληνισμού τύπου Ρεπούση και οι Συριζέοι βουλευτές τρώνε πόρτα».

Τα όσα διαδραματίσθηκαν χθες βράδυ έξω από το Θέατρο Χυτήριο μόνο θλίψη προκαλούν. Όσες τοποθετήσεις και αν έχουν γίνει σήμερα από τα κόμματα, από τους καλεσμένους στα τηλεοπτικά παράθυρα, δεν μπορούν να διαγράψουν το γεγονός ότι και χθες, παραβιάσθηκε κατάφωρα η ελευθερία έκφρασης.

Οι αστυνομικές εξελίξεις μέχρι στιγμής στην υπόθεση είναι οι εξής:

– Σχηματίσθηκε δικογραφία εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρίστου Παππά, ο οποίος με απίστευτη άνεση όπως κατέδειξε και το βίντεο του Newsit, πήρε από τα χέρια της αστυνομίας και απελευθέρωσε με το έτσι θέλω έναν πολίτη που είχε προσαχθεί! (δείτε το βίντεο)

Αυτό που δεν συνέβη ήταν να ελεγχθεί από τις αρχές γιατί ενω υβρίζονταν και προπηλακίζονταν πολίτες από μέλη της Χρυσής Αυγής, οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες ήταν απαθείς.

Να θυμίσουμε ότι με αφορμή τις επιθέσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Ραφήνα και το Μεσολόγγι ο ίδιος ο κ. Δένδιας έδωσε εντολή στον Αρχηγό της Αστυνομίας να συλλαμβάνονται ακόμα και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όταν τελούν αδίκημα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ

Ο χώρος έξω από το θέατρο Χυτήριο, στην Ιερά Οδό, έγινε… πεδίο «μάχης» και ύβρεων. Αιτία η παράσταση Corpus Christi.

Ο βουλευτής Ιωάννης Λαγός ακούγεται να… στολίζει με γαλλικά έναν πολίτη, που βρισκόταν στο σημείο γιατί ήθελε να δει την παράσταση. «Αεί στο διάλο κωλοπαίδι που θα μιλάς έτσι στη γυναίκα, μπάσταρδε!» ακούγεται να του λέει στο βίντεο.

Νωρίτερα, ο Ηλίας Παναγιώταρος φαίνεται σε άλλο βίντεο να βρίζει με απίστευτες εκφράσεις τους συντελεστές της παράστασης, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Παπάς, είχε βγάλει απόείχε πάρει στην κυριολεξία αγκαλιά έναν ηλικιωμένο άνδρα και τον απομάκρυνε από την κλούβα της αστυνομίας, με τους αστυνομικούς απλά να παρατηρούν.

Οταν ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων ρωτήθηκε απο τον ρεπόρτερ του Newsit για ποιο λόγο άφησε τον βουλευτή να βγάλει τον προσαχθέντα από την κλούβα, εκείνος απάντησε πως οι προσαγωγές είναι εικονικές.

Η παράσταση δεν άρχισε ποτέ. Οι ηθοποιοί είχαν κλειστεί στο θέατρο από νωρίς και κανείς δεν τους είδε να βγαίνουν. Μόνο αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Λιλα Καφαντάρη, έκανε δηλώσεις για τα όσα έγιναν.

«Ο ίδιος ο κόσμος, το ίδιο το κοινό πρέπει να περιφρουρήσει τη δυνατότητά του να βλέπει όποια παράσταση θέλει βάσει του πολιτικού και καλλιτεχνικού του κριτήριου και όχι βάσει των εντολών της όποιας Χρυσής Αυγής. Δε μπορεί μια φασιστική οργάνωση να αποφασίζει σε ποια παράσταση έχει πρόσβαση ο καθένας. Άρα είναι ζήτημα πάνω απ’ όλα του κοινού», είπε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η υπόθεση της παράστασης Corpus Christi – video

Έκτροπα έξω απο θέατρο στην Ι. Οδό – Βουλευτής της Χρυσής Αυγής απελευθερώνει άτομο μέσα απο κλούβα – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο – ανάληψη ευθύνης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Άλιμο

“Στην τέχνη, την επιλογή την έχει ο λαός”. Το ξέσπασμα της Β. Παναγοπούλου για τα επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο!

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Σαμαράς, σταθερή η Χρυσή Αυγή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε