Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Απειλές σε βουλευτές της εξεταστικής για τη Siemens

Απειλές σε βουλευτές της εξεταστικής για τη Siemens

Τηλεφωνήματα αγνώστων που απειλούν ακόμα και τη ζωή τους καταγγέλλουν βουλευτές που μετέχουν στην εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση της Siemens.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, την ημέρα που κατέθετε στην εξεταστική η γραμματέας του Μ. Χριστοφοράκου, βουλευτής της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής δέχθηκε τηλεφώνημα απο άγνωστο. Αφού ρώτησε “ποιος είναι” άκουσε την απάντηση “θα σας γ… και εσένα και όλους τους άλλους βουλευτές που μετέχουν στην επιτροπή γι αυτά που λέτε”. Λίγη ώρα αργότερα το τηλέφωνο ξαναχτύπησε και ο βουλευτής άκουσε την ίδια φωνή να του λέει “θα σας τελειώσουμε”.

 
Δεν είναι όμως το μόνο περιστατικό. Οπως αναφέρει η εφημερίδα, μέλη της επιτροπής λένε οτι τουλάχιστον άλλα τρία κρούσματα σε συναδέλφους τους απο το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ κι ένα μικρότεριο κόμμα.
 
Ο Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα δηλώνει πως έχει δεχθεί κι ο ίδιος απειλητικά τηλεφωνήματα. Μάλιστα ένας επιχειρηματίας τον προειδοποίησε : “Θα σε βρούν στο χαντάκι”.
 
Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής βρίσκονται σε αμηχανία σύμφωνα με το δημοσίευμα. Κάποιοι βουλευτές ανησυχούν μήπως συμβεί και σε εκείνους ένω κάποιοι άλλοι δηλώνουν πως δεν έχουν δεχθεί καμία απειλή και θεωρούν υπερβολικό το θόρυβο που έχει ξεσπάσει γύρω απο αυτό το θέμα.
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε