Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Απίστευτη προβοκάτσια! “Άδωνις Γεωργιάδης” το όνομα του “αποστολέα” στο πακέτο που έστειλαν στον Σόιμπλε

Απίστευτη προβοκάτσια! “Άδωνις Γεωργιάδης” το όνομα του “αποστολέα” στο πακέτο που έστειλαν στον Σόιμπλε

Άθελά του πρωταγωνιστής στην υπόθεση του τρομο-πακέτου που εστάλη στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών το πρωί της Τετάρτης (15.03.2107) έγινε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, στο όνομα του αποστολέα έχει μπει το όνομά του!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το πακέτο με τα εκρηκτικά που είχε ως παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, φέρεται να είχε το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη στη θέση του αποστολέα. Με δεδομένο ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν προσπάθησε να δολοφονήσει τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, πρόκειται για μια απίστευτη προβοκάτσια.

Την πληροφορία, επιβεβαίωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλοντας παράλληλα πως “η στοχοποίηση μου από τρομοκράτες είναι συνεχής”. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, το πακέτο έφυγε από ταχυδρομείο της Αττικής, με το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη και την διεύθυνση του γραφείου του στην Αθήνα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αμέσως μόλις ενημερώθηκε επικοινώνησε προσωπικά με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, για να του μεταφέρει την πληροφόρησή του για το γεγονός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε