Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Απίστευτο! Ερώτηση Χριστοφιλοπούλου σε Τσίπρα για τον “αρειμανίως καπνίζοντα” Πολάκη!

Φωτό twitter / @AdonisGeorgiadi
Φωτό twitter / @AdonisGeorgiadi

Με ερώτηση που απευθύνει προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, του ζητά να ελέγξει τον “αρειμανίως καπνίζοντα” Παύλο Πολάκη, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του “απαράδεκτη” και “πρωτόγνωρη”.

Για μία ακόμη φορά ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, βρίσκεται στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Αφορμή η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος που συνδυάστηκε με τη φωτογραφία του ίδιου που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ στην οποία απεικονίζεται να… καπνίζει εντός του Υπουργείου Υγείας!

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου καταγγέλλει ότι ο Παύλος Πολάκης παραβιάζει ευθέως τον αντικαπνιστικό νόμο και συμπληρώνει ότι αποτελεί “αρνητικό πρότυπο” για το σύνολο του πληθυσμού, προσθέτοντας μάλιστα πως “δεν νοείται Υπουργός πολιτισμένης χώρας να επιδεικνύει τέτοιου είδους συμπεριφορά”.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως χθες, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση εναντίον του Παύλου Πολάκη και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η επίκαιρη ερώτηση

“Προς: Τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα

Θέμα: «Απαράδεκτη, πρωτόγνωρη συμπεριφορά του κ. Πολάκη να καπνίζει αρειμανίως εντός του Υπουργείου Υγείας»

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, θα έπρεπε να αποτελεί αφορμή για την ενημέρωση του πληθυσμού σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες αυτής της θανατηφόρας συνήθειας.

Στην Ελλάδα όμως, από εχθές φιγουράρει στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ, νέα φωτογραφία του Αν. Υπουργού κ. Πολάκη, ο οποίος καπνίζει επιδεκτικά και αρειμανίως εντός του Υπουργείου Υγείας, σε χώρο που ενημερώνονται στελέχη και δημοσιογράφοι.

Ο Αν. Υπουργός Υγείας παραβιάζει ευθέως και κατ’ εξακολούθηση το νόμο, προβάλλοντας αρνητικό πρότυπο για ολόκληρο τον πληθυσμό και ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους.

Επειδή δεν νοείται Υπουργός πολιτισμένης χώρας να επιδεικνύει τέτοιου είδους συμπεριφορά, ερωτάστε κ. Πρωθυπουργέ:

1. Με ποιο τρόπο θα ελέγξετε τον επιδεικτικά και αρειμανίως καπνίζοντα κ. Πολάκη;

2. Πως θα εξασφαλιστεί η σωστή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, όταν ο Αν. Υπουργός Υγείας τον παραβιάζει ευθέως και κατ’ εξακολούθηση;

Η ερωτώσα βουλευτής

Εύη Χριστοφιλοπούλου“.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε