Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Απίστευτο: “Τρόλαρα τον Πετρόπουλο! Εγώ του είπα ότι θέλω να πληρώνω περισσότερα”

Απίστευτο: “Τρόλαρα τον Πετρόπουλο! Εγώ του είπα ότι θέλω να πληρώνω περισσότερα”

Τελικά, υπάρχει ο άνθρωπος που είπε στον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο πως θέλει να πληρώνει περισσότερες εισφορές. Μόνο που του έκανε… πλάκα!

Όταν μέσα στην Πέμπτη στη Βουλή ο Τάσος Πετρόπουλος έλεγε πως «Επειδή συνηθίζω να περπατάω στο δρόμο και να μιλάω με τον κόσμο, πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες με σταματούν και μου λένε “σωθήκαμε επιτέλους, τώρα θα πληρώνουμε τις εισφορές μας γιατί παλιά δεν μπορούσαμε καθώς ήταν πολύ υψηλές”» κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο υπουργός έπεσε… θύμα τρολαρίσματος.

Οι περισσότεροι θυμήθηκαν τον Γιώργο Παπανδρέου και τον συνταξιούχο που του είχε προτείνει, όταν ήταν ακόμη πρωθυπουργός, να δώσει σύνταξή του για να σωθεί η χώρα. Αλλά κι όμως, ο άνθρωπος που είπε στον υφυπουργό Εργασίας υπάρχει και λέγεται Γιώργος Μπιλίνης!

Μάλιστα, στις 9 Φεβρουαρίου, όταν έκανε τη δήλωση στη Βουλή αλλά και αργότερα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τάσος Πετρόπουλος, ο Γιώργος Μπιλίνης ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook την… αποκάλυψη πως εκείνος ήταν που συνάντησε τον υφυπουργό Εργασίας και αποφάσισε να τον… τρολάρει! Και του είπε πως θέλει να πληρώνει περισσότερες εισφορές, γιατί πιστεύει πως με το νέο σύστημα δεν θα πληρώνει αρκετά και φοβάται πως δεν είναι αρκετές για να πάρει σύνταξη!

«Χθές συνάντησα τυχαία τον υφυπουργό εργασίας Πετρόπουλο. Σκέφτηκα να τον τρολάρω. Του λέω λοιπόν ότι οι εισφορές μου με τον νέο τρόπο υπολογισμού είναι πολύ χαμηλότερες από τις προηγούμενες και αισθάνομαι ότι δεν επαρκούν για να λάβω αξιοπρεπή σύνταξη, εάν και όταν … και θα επιθυμούσα να πληρώνω τουλάχιστον όσα πλήρωνα μέχρι σήμερα. Ο άνθρωπος προφανώς το πίστεψε και από το πρωί έχει ξεσκιστεί να επαναλαμβάνει σε δηλώσεις του αυτά που του είπα».

Δείτε την ανάρτησή του

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε