Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Απίστευτος Πάγκαλος! «Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να τα φάνε και να μην πληρώνουν χρέη!»

Απίστευτος Πάγκαλος! «Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να τα φάνε και να μην πληρώνουν χρέη!»

“Γελοίο” και “νούμερο” χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που προκαλεί ξανά με τις απίστευτες εκφράσεις που χρησιμοποιεί κατά όσων θέλουν να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, ο ΣΥΡΙΖΑ «εκπροσωπεί τον αγανακτισμένο και αποπροσανατολισμένο πολίτη που θέλει να τα αρπάξει, να τα φάει και να μην πληρώνει τα χρέη του». Προειδοποίησε μάλιστα, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM για λεηλασίες καταστημάτων και διαδηλώσεις έξω από τις τράπεζες την επομένη των εκλογών!

«Από τους 1,7 εκατ. ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι 700.000 είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν είναι όλοι 700.000. Δεν περιλαμβάνονται σ’ αυτούς οι ΔΕΚΟ, ΜΕΚΟ, ΦΕΚΟ και όλες οι άλλες… Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τον αγανακτισμένο και αποπροσανατολισμένο πολίτη που θέλει να τα αρπάξει, να τα φάει και να μην πληρώνει τα χρέη του», είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος αλλά το παραλήρημα είχε και συνέχεια.

Όπως είπε, «η οικονομία θα καταστραφεί εν τη πορεία προς τις εκλογές και όχι την επομένη των εκλογών. Μπορεί τα “media events” να συμβούν την επομένη των εκλογών, όπως λεηλασίες καταστημάτων, κλείσιμο τραπεζών και διαδηλώσεις έξω από τις τράπεζες, αλλά η οικονομία θα έχει καταστραφεί τότε και θα έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για ένα πιστωτικό γεγονός».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πως ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα βαράει τα νταούλια και οι αγορές θα χορεύουν, ο Θ. Πάγκαλος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με σκληρές εκφράσεις.

«Είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να διεκδικεί να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας και να είναι τόσο γελοίος, να λέει αυτή τη γελοιότητα; Υπάρχουν πολίτες στην Ελλάδα που ακούν ένα ανεκδιήγητο νούμερο να λένε ότι θα βαρέσει τα νταούλια και τους ζουρνάδες και θα χορεύουν οι αγορές στο σκοπό του πεντοζάλη; Και θα κάνουμε αυτό το νούμερο Πρωθυπουργό της Ελλάδας; Αυτό το παλαβωμένο παιδί 45 ετών – διότι γι’ αυτό πρόκειται;».

Ο Θ. Πάγκαλος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «πραξικοπηματικό κόμμα» που «δεν σέβεται τη Δημοκρατία και δεν σέβεται το Σύνταγμα προσπαθεί τώρα να εκβιάσει εκλογές ένα χρόνο νωρίτερα, μέσω του Προέδρου».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε