Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Από την Κρήτη ξεκινάει την προεκλογική του εκστρατεία ο Π. Καμμένος

Από την Κρήτη ξεκινάει την προεκλογική του εκστρατεία ο Π. Καμμένος

Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί, από σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ξεκινώντας ουσιαστικά από το νησί την προεκλογική εκστρατεία του.

Ο κ. Καμμένος έφθασε το πρωί με πλοίο της ΑΝΕΚ στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου τον περίμεναν φίλοι του και τοπικά στελέχη, με λύρα και μαντινάδες.

Το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» έρχεται να «μεταδώσει το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν συμβιβάζεται, δεν γονατίζει και μπορούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, να αποτινάξουμε -όπως αποτινάξατε, εδώ, τους Γερμανούς στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο- αυτή τη νέα κατοχή», δήλωσε ο Π. Καμμένος κατά την άφιξή του.

«Ξεκινάμε από τώρα τη δουλειά και πλησιάζουμε όλους εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουνε πρόσβαση σε κείνα τα μέσα που μας κόβουν και δεν αφήνουν να μεταδώσουμε τον λόγο μας. Με καθαρή ματιά, ελπίδα και δύναμη και να τους αποτινάξουμε. Καλή λευτεριά σε όλους!», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, υποστήριξε ότι «η ΝΔ του Άδωνι Γεωργιάδη δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή», ενώ για τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ είπε ότι είναι ένα σχήμα πλήρως παραδομένο στις επιταγές και τις απαιτήσεις της ΕΕ.

Κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του, λέγοντας χαρακτηριστικά «όχι οι Έλληνες να επιλέξουν αυτούς που τους οδήγησαν στην καταστροφή» και έκανε λόγο για ξεπούλημα στους τραπεζίτες. Τόνισε, επίσης, ότι στο πρόγραμμά τους, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη της Κρήτης και του τουρισμού.

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, το κεντρικό λιμεναρχείο, το επιμελητήριο, την αρχιεπισκοπή και περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Σε ανακοίνωση του κόμματος, τονίζεται ότι η περιοδεία του κ. Καμμένου ξεκινάει πόρτα- πόρτα, χωριό- χωριό, ακολουθώντας μια πορεία «έτσι όπως δεν τολμούν να την κάνουν αρχηγοί, βουλευτές και υποψήφιοι από τα κόμματα που προσκύνησαν το μνημόνιο».

Στη συνέχεια, ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τις Αρχάνες του Ηρακλείου, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών, το Καστέλι Πεδιάδος και το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

Αύριο, θα επισκεφθεί τον νομό Λασιθίου καθώς και περιοχές του Μαλεβιζίου Ηρακλείου.Την Κυριακή, θα περιοδεύσει στους νομούς Ρεθύμνης και Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Η μαντινάδα του Πάνου Καμμένου – Δείτε το βίντεο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απατεώνες πωλούν ημερολόγια των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Στο Facebook ανέβασε το πρόγραμμα του κόμματός του ο Π.Καμμένος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε