Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αποκαλύψεις της Φ. Πιπιλή στον ΣΚΑΙ για τη Βουλή

Αποκαλύψεις της Φ. Πιπιλή στον ΣΚΑΙ για τη Βουλή

Μίλησε για προπηλακισμούς που δέχθηκαν βουλευτές απο τους υπαλλήλους, για τον Π. Καμμένο και για τους μισθούς των βουλευτών.

Προπηλακισμούς εναντίον βουλευτών από υπαλλήλους της βουλής κατήγγειλε μέσω του ΣΚΑΙ η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή. Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, οι βουλευτές που προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, έγιναν αποδέκτες ύβρεων από τους υπαλλήλους.

Ο κα Πιπιλή, ανέφερε επίσης οτι ενώ “ο κ. Καμμένος είπε πως πρέπει να δοθούν τα ονόματα αυτών που διόρισαν στη βουλή τους υπαλλήλους, δίπλα του ξέχασε οτι είχε το πιο λαμπρό παράδειγμα βουλευτή που υπήρξε μόνιμος υπάλληλος, που μπήκε απο το παράθυρο”.

Σε οτι αφορά τους μισθούς των βουλευτών, η κα Πιπιλή είπε πως οι αποζημιώσεις ανέρχονται σε 8.000 ευρώ μικτά. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης, το επίδομα οργάνωσης γραφείου κ.α.

Σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ, το καθαρό ποσό ανέρχεται σε 6.400 και με τον καινούργιο προϋπολογισμό υπολογίζεται οτι θα φτάσει περίπου τις 6.000 ευρώ.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Διαβάστε

Προκαλούν οι υπάλληλοι της Βουλής με νέα απεργία – Μιλάνε για επικοινωνιακά τερτίπια

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε