Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκάλυψη Onalert.gr: Νέες ρουκέτες Πάγκαλου κατά των “Ιπτάμενων”

Αποκάλεσε τους μηχανικούς της Π.Α. παραγωγικούς σε αντίθεση όπως είπε με τους πιλότους που καθημερινά αναχαιτίζουν τα τουρκικά μαχητικά.

Μύδρους για τις Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσε για άλλη μία φορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, κάτι που άναψε και πάλι τα αίματα. Αυτή τη φορά ο κ. Πάγκαλος σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο με ακροατήριο τους μηχανικούς της Πολεμικής Αεροπορίας δήλωσε: “εσείς είστε παραγωγικοί. Φτιάχνετε τα αεροπλάνα, παράγεται έργο. Οι ιπτάμενοι βεβαίως πετάνε, κινδυνεύουν το αναγνωρίζουμε αλλά δεν παράγουν κάτι”.

Όπως αποκαλύπτει το Onalert.gr με τη φράση αυτή ο κ. Πάγκαλος καρφώνει τους “ιπτάμενους” της Πολεμικής Αεροπορίας αποκαλώντας τους ουσιαστικά αντιπαραγωγικούς και έτσι επανέρχεται στο θέμα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων το οποίο είχε χαρακτηρίσει “ό,τι πιο αντιπαραγωγικό υπάρχει στο Δημόσιο”.

Μάλιστα, πέρα από τους “ιπτάμενους” ο κ. Πάγκαλος “καρφώνει” και τον πολιτικό προϊστάμενο των Ενόπλων Δυνάμεων, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας πως δεν έχει δεχτεί να ικανοποίησει το χρόνιο αίτημα των μηχανικών που έχει να κάνει με την αρχαιότητα τους σε σχέση με τος ιπτάμενους συναδέλφους τους.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο στο Onalert.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε