Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Οι αστυνομικοί πιστοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Οι αστυνομικοί πιστοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής

Για άλλη μία φορά οι αστυνομικοί έκαναν το θαύμα τους και στις εκλογές της Κυριακής έδειξαν πως είναι πιο φανατικοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής, αφού σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές αύξησαν τα ποσοστά τους, στα εκλογικά τμήματα που ψηφίζουν.

Στο εκλογικό Τμήμα Αμπελακίων κοντά στην ΓΑΔΑ όπου ψηφίζουν αστυνομικοί από τις υπηρεσίες Αττικής, η ακροδεξιά οργάνωση πήρε 16.9% αυξάνοντας τα ποσοστά της σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές που είχε λάβει ποσοστό 14,37%.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα ποσοστά της Χρυσής Ατυγής πριν αρχίσουν να ψηφίζουν στο συγκεκριμένο εκλογικό Τμήμα Αστυνομικοί δεν ξεπερνούσαν το 4%.

Στο 85ο εκλογικό Τμήμα όπου ψηφίζουν αστυνομικοί με ειδικούς κατάλογους και κυρίως όσοι υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις ΜΑΤ και ομάδα ΔΕΛΤΑ, η Χρυσή Αυγή στην κυριολεξία σάρωσε, καθώς έλαβε ποσοστά που ξεπερνούν το 15% την στιγμή που στις προηγούμενες εκλογές είχε λάβει ποσοστό 12,67%.

Τα ποσοστά αυτά δείχνουν πως οι αστυνομικοί σε κάθε εκλογική διαδικασία με αυξητική τάση προτιμούν τη Χρυσή Αυγή, κάτι που θα έπρεπε σίγουρα να θορυβήσει τον επόμενο υπουργό Δημόσιας Τάξης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε