Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αρνείται να υπογράψει τα μέτρα ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης! – Σκέφτεται ακόμα και να παραιτηθεί – Δεν ισχύουν οι φήμες για Μανιτάκη

Αρνείται να υπογράψει τα μέτρα ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης! – Σκέφτεται ακόμα και να παραιτηθεί – Δεν ισχύουν οι φήμες για Μανιτάκη

– “Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει ήδη υπογράψει”, λένε συνεργάτες του στο Newsit
– Αυτή την ώρα ο υπουργός Δικαιοσύνης συναντάται με τον Φώτη Κουβέλη
– Φήμες ακόμα και για μίνι – ανασχηματισμό
– Ο υπουργός Δικαιοσύνης ήταν πρόταση της ΔΗΜΑΡ για την κυβέρνηση
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα με πρωταγωνιστή τον υπουργό Δικαιοσύνης ο οποίος έχει σοβαρές ενστάσεις και αρνείται να υπογράψει τα μέτρα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Newsit συνεργάτες του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης μας ενημέρωσαν ότι ο κ. Μανιτάκης έχει ήδη υπογράψει και διέψευσαν τις φήμες ότι είχε αρνηθεί επίσης.

Ο κ. Ρουπακιώτης συναντάται με τον Φώτη Κουβέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newit, ο κ. Ρουπακιώτης εκμυστηρεύθηκε σε στενό του συνεργάτη ότι μπορεί και να παραιτηθεί.
Όπως διευκρινίζει, το πρόβλημά του είναι πολιτικό. Όπως λέει “δεν μπορώ να υπογράψω αυτό που η ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσει στην Βουλή.”

Αν τελικά συμβεί αυτό θα οδηγηθούμε αναπόφευκτα σε μινι – ανασχηματισμό.

Σήμερα, διαδικαστικά τουλάχιστον, είναι μια από τις πιο κρίσιμες ημέρες για τα μέτρα.

Κι αυτό γιατί μέχρι το απόγευμα πρέπει το νομοσχέδιο των 230 σελίδων τελικά και σε ένα άρθρο, πρέπει να έχει κατατεθεί στην Βουλή.

Για να συμβεί αυτό, πρέπει, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία του να σταλεί σε ένα υπουργείο χωριστά προκειμένου να πάρει την υπογραφή των υπουργών.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο κ. Ρουπακιώτης είναι επιλογή της ΔΗΜΑΡ για την τρικομματική κυβέρνηση και έως και αυτή την ώρα υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας του κ. Σαμαρά με τον Φ.Κουβέλη για να μεταπεισθεί ο υπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εμπλοκή με υπουργό που ΔΕΝ υπογράφει τα μέτρα!

Απίστευτο παρασκήνιο – Ποιοι από τη ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσουν “ναι” στα μέτρα;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε