Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αρνείται ο ΣΥΡΙΖΑ την εξεταστική για τον Καμμένο – ”Επικοινωνιακή φούσκα” λένε οι βουλευτές του

Φωτογραφία: Ευρωκίνηση
Φωτογραφία: Ευρωκίνηση

”Όχι” θα ψηφίσουν αύριο στην ολομέλεια της Βουλής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο, την οποία προτείνει η ΝΔ. Αυτό αποφασίστηκε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας, στην οποία πήρε μέρος και ο Σταύρος Κοντονής. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ, η καταψήφιση αποφασίστηκε ομόφωνα, ενώ ταυτόχρονα ”χαράκτηκε΄΄ ότι η στάση του κόμματος, η οποία θα κινηθεί σε δύο άξονες:

– Πρώτον στον ισχυρισμό ότι είναι λάθος να ζητά εξεταστική επιτροπή η ΝΔ για τους συγκεκριμένους λόγους.

– Δεύτερον οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα υπογραμμίσουν πως στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσα από αυτή τη διαδικασία, είναι ο ”αντιπερισπασμός”.

Μάλιστα κατά τη συνεδρίαση τονίστηκε πως υπάρχει αδυναμία επιχειρημάτων από την πλευρά της ΝΔ, καθώς το κλείσιμο της αξιολόγησης το οποίο συνδυάστηκε με σειρά θετικών εξελίξεων – όπως έλεγαν οι βουλευτές- για την ελληνική οικονομία, της στέρησε το αφήγημα της καταστροφολογίας, το όποιο συντηρούσε για περισσότερο από ένα χρόνο.

Υπό αυτό το πρίσμα οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση του κοινοβουλευτικού οργάνου, καταλόγισαν στη ΝΔ προσπάθεια δημιουργίας ”επικοινωνιακής φούσκας”. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε