Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρση ασυλίας Κασιδιάρη: Τρείς βουλευτές της ΝΔ και ένας του ΠΑΣΟΚ δεν την ήθελαν

Άρση ασυλίας Κασιδιάρη: Τρείς βουλευτές της ΝΔ και ένας του ΠΑΣΟΚ δεν την ήθελαν

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση 4 βουλευτών να μην υπερψηφίσουν την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών είναι ο γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Στην σημερινή ψηφοφορία, στην οποία ξεχώρισε η ομιλία της Λιάνας Κανέλη η οποία καταχειροκροτήθηκε, τέσσερις  συνάδελφοί της, ο γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο επίσης βουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Καράμπελας ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός επέλεξαν να καταψηφίσουν την πρόταση για άρση της ασυλίας.

Η στάση τους συζητήθηκε έντονα και περισσότερο για τους κυρίους Κεφαλογιάνη, λόγω της θέσης που έχει στο κόμμα του. Όπως σχολίαζαν βουλευτές, “την ώρα που ο αρχηγός του μιλούσε κατά της βιας στη νεολαία της ΟΝΝΕΔ”, εκείνος δεν ζητούσε να τιμωρηθεί ο Κασιδιάρης που σήκωσε χέρι στην Κανέλλη.

Αντίστοιχα σχόλια έγιναν και για τον κ. Κρεμαστινό, το κόμμα του οποίου κάνει ολόκληρη εκστρατεία κατά των φαινομένων βίας, ρατσισμού και του φασισμού και επιτίθεται καθημερινά στην Χρυσή Αυγή κατηγορώντας την ότι υιοθετεί αρχές του ναζισμού και της βίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία η Βουλή

Ζητούν άρση της ασυλίας Κασιδιάρη για τα χαστούκια στην Κανέλλη

Στη Βουλή τα χαστούκια Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη

Κανέλλη και Δούρου ξανά δίπλα στον Κασιδιάρη

Αντί να εμφανιστεί κρύβεται ο Ηλίας Κασιδιάρης για να αποφύγει τη σύλληψη μετά τη βιαιπραγία εναντίον Κανέλλη και Δούρου – Σύσσωμη η καταδίκη

Εκτός ελέγχου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης – Χτύπησε τη Λιάνα Κανέλη και πέταξε ένα ποτήρι με νερό στη Ρενα Δούρου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε