Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Άρχισαν τα όργανα πριν ακόμα ξεκινήσει η Εξεταστική για τα ομόλογα

Άρχισαν τα όργανα πριν ακόμα ξεκινήσει η Εξεταστική για τα ομόλογα

Ο κ. Κουτρουμάνης όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους παρέπεμψε σε ανακοίνωση που θα εκδώσει.

Η Ν.Δ. δια του Γραμματέα της Κ.Ο. Κώστα Τασούλα έθεσε θέμα απομάκρυνσης του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργου Κουτρουμάνη από την Κυβέρνηση, κάνοντας σαφές το στίγμα των προθέσεων της, όταν ξεκινήσει η λειτουργία της Επιτροπής, να κάνει ρελάνς με τον κ. Κουτρουμάνη στη στοχοποίηση «γαλάζιων» υπουργών από το ΠΑΣΟΚ 

Προηγήθηκε η καταγγελία της ότι όταν ο σημερινός υφυπουργός απέκρυψε ότι όταν ήταν μέλος στο ΤΕΑΠΟΚΑ, έβαλε την υπογραφή του για την έκδοση δομημένου ομολόγου. Τον κατηγορεί μάλιστα πως έλεγε ψέματα και ισχυριζόταν πως ήταν ομόλογο με κυμαινόμενο επιτόκιο, όταν, όπως λέει χαρακτηριστικά από τα πρακτικά της τότε συνεδρίασης στο Ταμείο προκύπτει ότι «το ομόλογο ήταν ο ορισμός του δομημένου»! 

Ο κ. Κουτρουμάνης όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους παρέπεμψε σε ανακοίνωση που θα εκδώσει σε λίγο, μέσω του γραφείου τύπου του υπουργείου του. 

Η Ν.Δ. επιτέθηκε και στον Ανδρέα Λοβέρδο καταγγέλοντας πως τη στιγμή που αναζητά να μάθει το μέγεθος της ζημιάς στα ασφαλιστικά ταμεία από τα δομημένα ομόλογα, υπάρχει άλλο ομόλογο του ΤΕΑΠΟΚΑ (επί Ν.Δ.) το οποίο στο δημόσιο είχε κέρδος πάνω από 5,5 εκατ. ευρώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε