Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Άστραψε και βρόντηξε ο Σκανδαλίδης κατά της Διαμαντοπούλου

Άστραψε και βρόντηξε ο Σκανδαλίδης κατά της Διαμαντοπούλου

Φυσικά αυτές οι φημολογίες αφορούν τη κα Διαμαντοπούλου, η οποία φέρεται να σκοπεύει να ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων μιας και βρέθηκε στη δεύτερη θέση με λίγες ψήφους διαφορά από τον κ. Σκανδαλίδη.

Για «αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα», κάνει λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, σχετικά με φημολογίες για επανακαταμέτρηση των σταυρών προτίμησης στην Α΄ Αθήνας, περιφέρεια στην οποία είναι ο μόνος υποψήφιος από το ψηφοδέλτιο του κόμματός του που εξελέγη στις εκλογές τις 6ης Μαΐου.

«Ο λαός της Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά με εξέλεξε πρώτο βουλευτή. Εδώ και μερικές μέρες επιχειρείται μια αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα για δήθεν λάθη, για εκπρόθεσμες επανακαταμετρήσεις από τρίτους, για “ηθικούς νικητές” και άλλα γλαφυρά», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Σκανδαλίδης.

«Δεν συνηθίζω ούτε να κρύβομαι, ούτε να εκπροσωπούμαι από τρίτους, ούτε να λειτουργώ με διαρροές. Παρακαλώ να σταματήσει πάραυτα η σπέκουλα γιατί κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στην παράταξη τη στιγμή που ενωμένη πρέπει να δώσει τη μάχη της Αθήνας για να αυξήσει τα ποσοστά και τις έδρες της», καταλήγει ο πρώην υπουργός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε