Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Bροχή 11 Αθήνα Αναλυτικά

Αβραμόπουλος: Αν προκύψει ζήτημα πρόωρων εκλογών η ΝΔ είναι έτοιμη

Αβραμόπουλος: Αν προκύψει ζήτημα πρόωρων εκλογών η ΝΔ είναι έτοιμη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.10.2010 | 22:52
Πρώτη δημοσίευση: 31.10.2010 | 22:41

"Η ΝΔ δεν παίζει με τους θεσμούς. Εφόσον όμως προκύψει κάτι τέτοιο είμαστε πανέτοιμοι", τόνισε ο Δ. Αβραμόπουλος ο οποίος είπε ότι το θέμα των πρόωρων εκλογών δεν το άνοιξε η ΝΔ.

Εφόσον προκύψει ζήτημα πρόωρων εκλογών η ΝΔ είναι έτοιμη, δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος, στη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι νομαρχιακές διοικούσες επιτροπές του νομού.

"Η ΝΔ δεν παίζει με τους θεσμούς. Εφόσον όμως προκύψει κάτι τέτοιο είμαστε πανέτοιμοι", τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος ο οποίος είπε ότι το θέμα των πρόωρων εκλογών δεν το άνοιξε η ΝΔ.

Αναφερόμενος εξάλλου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές δήλωσε: "Ολα προαναγγέλλουν μεγάλη νίκη της παράταξής μας, που με τη σειρά της σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα για την πατρίδα μας, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να αποδεσμευτούμε από τα δεσμά τα οποία έχουν επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις στην κοινωνία και την οικονομία και να ανοίξει ο δρόμος της ανάπτυξης".

Ο κ. Αβραμόπουλος εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της Ρηγίλλης στους υποψήφιους Παναγιώτη Ψωμιάδη και Κώστα Γκιουλέκα.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook