Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Αβραμόπουλος: Είμαστε έτοιμοι για εκλογές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφθηκε την Ρόδο για να ενισχύσει την υποψηφιότητα του κ. Χαράλαμπου Κόκινου, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των πρόωρων εκλογών.

“Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ζητήσει εκλογές αλλά το κλίμα εκλογολογίας καλλιεργείται από την κυβέρνηση η οποία και φέρει την ευθύνη. Πάντως αν τελικά προκηρυχτούν εκλογές η ΝΔ είναι έτοιμη”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που επανέλαβε πως “ η ΝΔ δεν θα υπέγραφε ποτέ το μνημόνιο”.
 
Παρουσία του πρώην υπουργού Γιάννη Βαληνάκη, και πολλών υποψηφίων της παράταξης “Νέα Εποχή για τα Δωδεκάνησα”, ο κ. Αβραμόπουλος μίλησε για το συναισθηματικό δέσιμο με την περιοχή και για τις ικανότητες όλων των συμμετεχόντων, τονίζοντας ότι σκοπός της παρουσίας του στη Ρόδο, είναι η αμεσότερη επικοινωνία με τους πολίτες και η στήριξη της προσπάθειας του ψηφοδελτίου του κ. Κόκκινου.
 
Ο κ. Αβραμόπουλος αναφερόμενος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τόνισε ότι πρέπει να εκλεγούν σοβαρά και αξιόπιστα πρόσωπα τα οποία δεν πρέπει να περιορίζονται σε στενά κομματικά πλαίσια, φέρνοντας ως παράδειγμα τον κ. Κόκκινο, ο οποίος, όπως δήλωσε, εμπνέει εμπιστοσύνη στους πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε