Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αβραμόπουλος: Στηρίζω Σαμαρά

Ευτυχής ο Σαμαράς μετά την υποστήριξη Αβραμόπουλου (ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
Ευτυχής ο Σαμαράς μετά την υποστήριξη Αβραμόπουλου (ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Την  στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά ανακοίνωσε ο….


Δημήτρης Αβραμόπουλος (δείτε το σχετικό βίντεο).

Ο πρώην Υπουργός Υγείας είπε ότι η υποψηφιότητα Σαμαρα εγγυάται την συνοχή, τη διεύρυνση και την ενότητα της ΝΔ. “Συμφωνώ με τον Αντώνη ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να επαναφέρουμε στη ΝΔ όσους πληγώθηκαν και δεν μας ψήφισαν” είπε ο κ.Αβραμόπουλος. Τάχθηκε δε υπέρ ενός κόμματος ανοιχτού, “χωρίς κλειστούς μηχανισμούς και παρέες”.

Έκδηλα χαρούμενος ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε αμέσως μετά ότι “μαζί με τον Δημήτρη, θα κάνουμε τη ΝΔ μεγαλύτερη, που θα χωρά και θα εκφράζει όλους…Η αμφίπλευρη διεύρυνση αρχίζει από σήμερα. Αυτό που συμβολίζουμε με τον Δημήτρη, είναι η ενότητα και η νίκη”.

«Aλλο Αβραμόπουλος, άλλο Ψωμιάδης. Δεν μπήκα στην κούρσα της διαδοχής για να πλήξω ή να ωφελήσω κάποιον», δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η επιλογή Αβραμόπουλου δεν ήταν “κεραυνός εν αιθρία”. Ήδη οι περισσότεροι υποστηρικτές του είχαν στραφεί προς το στρατόπεδο Σαμαρά, μετατρέποντας την εκλογή σε ντέρμπι, όπως φάνηκε και από τη δημοσκόπηση της εταιρείας GPO γιά την εκπομπή του MEGA “Ανατροπή”.

Η πανελλαδική έρευνα κατέγραψε ότι το 42,8% των ψηφοφόρων θα ήθελε για αρχηγό την Ντόρα Μπακογιάννη, το 42,7% τον Αντώνη Σαμαρά και το 9,4% τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Σε κάθε περίπτωση, η προεκλογική αντιπαράθεση των κ.κ. Μπακογιάννη και Σαμαρά κλιμακώνεται τις επόμενες ημέρες με συγκεντρώσεις σε μεγάλα ακροατήρια και περιοδείες σε όλη την επικράτεια.

Ωστόσο στον αντίποδα βρίσκεται η στάση που κρατάει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος αρνείται έως τώρα να πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου. Ο πρώην υπουργός Παιδείας επανέλαβε σε τηλεοπτικό σταθμό (δείτε το βίντεο) ότι δεν θα ψηφίσει “βάσει προσώπων ή συμπαθειών”.    

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε