Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αύριο: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Alco για το Newsit

Αύριο: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Alco για το Newsit
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.02.2013 | 16:51
Πρώτη δημοσίευση: 13.02.2013 | 16:51

Την ώρα που η πολιτική αντιπαράθεση φουντώνει τόσο μέσα στην Βουλή, όσο και στους δρόμους, με την κοινωνική αναταραχή να είναι κοντά στο αποκορύφωμά της, το Newsit και η Alco θα σας παρουσιάσουν μια δημοσκόπηση η οποία θα αποτυπώνει πως βλέπουν οι πολίτες την στάση των κομμάτων.

Αύριο, Πέμπτη, το Newsit θα σας παρουσιάσει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Alco, την ώρα που οι αγρότες παραμένουν στους δρόμους, ο κυβερνητικός συνασπισμός παρουσιάζει ρήγματα από τις διαφωνίες, η οικονομία επανέρχεται στο προσκήνιο με το περίφημο λάθος του ΔΝΤ και ο ΣΥΡΙΖΑ ισορροπεί ανάμεσα στο επαναστατικό παρελθόν και στο κυβερνητικό μέλλον του.

Αύριο 14/02 η μεγάλη δημοσκόπηση της Alco για το Newsit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δημοσκόπηση Alco για το Newsit: Αλλάζει το τοπίο - Ανακόπτεται η ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ - Στο 1,6% η διαφορά από τη ΝΔ

Μεγάλη δημοσκόπηση Newsit: Στάσιμος αλλά πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ - Χαμηλές συσπειρώσεις των κομμάτων - Μόνο η Χρυσή Αυγή εμφανίζει δυναμική

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO ΓΙΑ ΤΟ NEWSIT: Ανοικτό το αποτέλεσμα! 2,3% μπροστά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ - Επτακομματική Βουλή!

   Διαδώστε αυτό το άρθρο