Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα από τη Θράκη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στη στη Φιλλύρα Ροδόπης βρέθηκε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Θράκη.

Μιλώντας στους κατοίκους της περιοχής ο Αλέξης Τσίπρας θύμισε τις διχαστικές προσπάθειες ορισμένων εντός και εκτός συνόρων στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα με πολλούς αποδέκτες πως τέτοια φαινόμενα δεν γίνονται ανεκτά.
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε χαρακτηριστικά:
“… πρέπει να σας πω – και αυτή είναι μια σημαντική προτεραιότητα για την κυβέρνησή μου, για την οποία θα αγωνιστούμε – ξέρω ότι ακόμη και σήμερα, το 2016, υπάρχουν πολλοί οι οποίοι συνεχίζουν να μιλούν και να επιχαίρουν και να εντοπίζουν τις διαφορές μας. Και να λένε ότι οι διαφορές μας είναι αυτές που πρέπει να μας χωρίζουν αντί να μας ενώνουν. Χαίρονται να μιλούν πολλές φορές με κηρύγματα στα όρια του μίσους και να χωρίζουν τους Έλληνες πολίτες ανάλογα με το σε τι θεό πιστεύουν, να τους χωρίζουν σε πλειονότητες και σε μειονότητες. Να μιλούν για τις διαφορές ανάμεσα σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, σε ξένους και γηγενείς.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ, όσο και η κυβέρνησή μου θα αγωνιστούμε για να μην επιστρέψουμε σε αυτές τις λογικές που διχάζουν. Και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν, αλλά και σε καμία ξένη Αρχή να παίζει παιχνίδια εις βάρος των πολιτών μας, εκμεταλλευόμενη πολλές φορές λάθη και παραλείψεις της ίδιας της Πολιτείας. Είμαστε όλοι και όλες Έλληνες πολίτες ίσοι απέναντι στον Νόμο, με ίδια δικαιώματα, ανεξάρτητα από τα πιστεύω μας…”
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε