Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αυτά θα είναι τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο – Φωτογραφίες

Αυτά θα είναι τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο – Φωτογραφίες

Το νοικοκύρεμα στα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσε προεκλογική δέσμευση του νέου αρχηγού του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έπιασε κιόλας δουλειά! Όχι ο ίδιος, δηλαδή, αλλά τα… συνεργεία που έχουν αναλάβει τη διαμόρφωση των νέων γραφείων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο Μοσχάτο. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναζητούσε ένα “φθηνό” κτίριο, για τη νέα έδρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να μειωθεί το δυσβάσταχτο κόστος της λειτουργίας του κόμματος. Επιλέχθηκε ένα παλιό κτίριο στην οδό Πειραιώς 62, που είναι χτισμένο από το 1989 και στο παρελθόν στεγάζονταν τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας JVC.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των “Παραπολιτικών”, το ποσό που θα καταβάλλει μηνιαίως η ΝΔ είναι περί τα 10.000 ευρώ, από 95.000 ευρώ που πληρώνει μέχρι σήμερα!
 

Η επιφάνεια του τριώροφου κτιρίου φθάνει τα 2.500 τετραγωνικά μέτρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Στο ισόγειο θα δημιουργηθούν ένας μεγάλος χώρος υποδοχής, ο χώρος που θα πραγματοποιεί το briefing ο εκπρόσωπος του κόμματος Γ. Κουμουτσάκος, ένας χώρος για τις on camera δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και η αίθουσα συνεδριάσεων της Πολιτικής Επιτροπής. 

Στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο θα βρίσκονται τα γραφεία όλων των υπηρεσιών του κόμματος, αλλά και των τομεαρχών και συντονιστών, ενώ στον τρίτο όροφο θα είναι το γραφείο του προέδρου. 

Το κτίριο διαθέτει δύο υπόγεια ένα εκ των οποίων θα χρησιμοποιηθεί ως πάρκινγκ.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε