Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αυτονόητη πράξη αξιοπρέπειας η παραίτηση Παμπούκη

Έτσι την χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης.

Όπως σημείωσε ο κ. Μιχελάκης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, «ο κ. Παμπούκης το κατάλαβε έστω και αργά» και «υπέβαλε την παραίτησή του».

Ωστόσο, παρατήρησε ότι ο κ. Παπανδρέου «επιμένει στο λάθος» και «αρνείται πεισματικά, κόντρα στο συμφέρον της χώρας, να δεχθεί αυτό που προτείνει εδώ και μήνες η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς: να επανασυστήσει το υπουργείο Ναυτιλίας». Ο κ. Μιχελάκης, κάλεσε τον πρωθυπουργό, της «καταρρέουσας κυβέρνησης», όπως ανέφερε, να το κάνει πράξη έστω και την ύστατη ώρα.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΛΑ.ΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης υποστήριξε ότι «έφυγε από την κυβέρνηση ένας ευφυής και συνεπής υπουργός», ο οποίος «προτίμησε την αξιοπρέπειά του από την απόπειρα γελοιοποιήσεως που επιχείρησε το βαθύ ΠΑΣΟΚ» και κατέληξε λέγοντας ότι «παρέδωσε μαθήματα που ελπίζουμε να ακολουθηθούν και από άλλους».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης, ανέφερε ότι «χρειάσθηκαν δυο μήνες για να αρχίσει η νέα κυβέρνηση Παπανδρέου να φυλλοροεί», σημείωσε ότι οι περισσότεροι υπουργοί «ακολουθώντας προσωπικές στρατηγικές ψάχνουν προσχήματα για να μην προχωρήσουν τις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις για τις οποίες έχει δεσμευτεί η χώρα» και κατέληξε καλώντας σε « εθνική συνεννόηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκκωφαντικό θόρυβο έκανε η “ηρωϊκή” έξοδος Παμπούκη -‘Ολο το παρασκήνιο της παραίτησης

Καυγάς Παπανδρέου-Παπουτσή στο υπουργικό

Το στοιχειωμένο υπ. Ναυτιλίας – Κυβερνητικές παλινωδίες και για την ύπαρξή του ή μη

Ποιός είναι ο Χ.Παμπούκης – Γιατί έπαψε να είναι ο εξ’ απορρήτων του Παπανδρέου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε