Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Bάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας

Bάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας

Η Ελλάδα δεν ευτύχησε απο τους εταίρους της. Ποτέ. Η χώρα μας και οι πολιτικοί έχουν τις ευθύνες τους. Ο λαός τα τελευταία χρόνια γονάτισε απο τη φτώχεια και την ανεργία.Το βλέπαμε απο το 2008, το βιώναμε. Αλλά ούτε ο λαός, εμείς, είμαστε αμοιροι ευθυνών.

Τα κόμματα σφύριζαν και σφαζόντουσαν προκειμένου να εξασφαλίσουν τα ψηφαλάκια τους. Σφαζόντουσαν μέσα στα κόμματα για την Αρχηγία.

Οι προοδευτικές δυνάμεις κατέκλυζαν διαμαρτυρόμενες το κέντρο, απεργίες στις απεργίες, και απο την άλλη κάποιοι, έμπαιναν μέσα στις πορείες και τα έσπαγαν. Διέλυσαν το κέντρο, τα καταστήματα, έκαψαν ανθρώπους στη Marfin, έκαψαν το Αττικον, δολοφόνησαν οι άλλοι τον Αλέξη.

Οι προοδευτικές δυνάμεις διέλυσαν τα πανεπιστήμια. Μαθήματα γιοκ, ασκημια απο τα πανώ και τα συνθήματα. Σεβασμός πουθενά. Χτίσανε τις πόρτες, κλείνοντας μέσα τους καθηγητές. Οι εικόνες αυτές πάντα έκαναν τον γύρο του κόσμου απ´ όλα τα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα. Η Ελλάδα ήταν πάντα στο στόχαστρο. Οι εταίροι πάντα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση μας σνόμπαραν. Μας θεωρούσαν αναξιόπιστους. Μας κατήγγειλαν ότι κλέβαμε τα κοινοτικά κονδύλια και τα δίναμε ανάλογα με τα ρουσφέτια των πολιτικών.

Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Και τώρα, οι δανειστές μας κάνουν κόλπα, και παρά τις θυσίες όλων, και το ξεκατίνιασμα στα κόμματα και στη Βουλή για το μνημόνιο, δεν λένε ξεκάθαρα πότε ακριβώς θα δώσουν τα 31,5 δις.

Η αντιπολίτευση της τρικομματικής κυβέρνησης πανηγυρίζει γιατί νιώθει δικαιωμένη. Στο ΠΑΣΟΚ σφάζονται, στη ΔΗΜΑΡ ψάχνονται. Η εικόνα τους απομακρύνει ακόμη περισσότερους τους έλληνες απο αυτό που λέγεται “πολιτική και πολιτικοί”. Αντί να ενωθούν σαν μια γροθιά απέναντι σε όλους αυτούς που γλύψαμε και προσκυνήσαμε για να δανειστούμε. Ποιός θα κυβερνήσει καλύτερα. Ε, λοιπόν φίλοι μου, κανείς σας δεν μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα μέσα σε τέτοια ομηρία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε