Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Bild για τη… γραβάτα του Καμμένου: Ίσως ήταν πρόταση για τον Τσίπρα

Bild για τη… γραβάτα του Καμμένου: Ίσως ήταν πρόταση για τον Τσίπρα

Ξεπέρασε τα στενά σύνορα της Ελλάδας το tweet που ανέβηκε στον λογαριασμό του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και έδειχνε μια γραβάτα με… χαρούμενα πέη. Η φωτογραφία ανέβηκε λίγο αφού τελείωσε το Eurogroup αλλά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων την είδε και την κατέβασε αμέσως.

Αλλά το “κακό” είχε γίνει και όλοι σήμερα μιλούν για τη γραβάτα με τους χαρούμενους φαλλούς. Ακόμη και η Bild. Τέτοιο θέμα άλλωστε για μια τέτοια εφημερίδα είναι βούτυρο στο ψωμί της.

Στο ρεπορτάζ της για το Eurogroup, η γερμανική εφημερίδα κάνει ειδική αναφορά στο tweet που ανέβηκε και… κατέβηκε σε χρόνο dt από τον λογαριασμό του υπουργού Άμυνας.

«Περίεργο: Λίγα λεπτά μετά τη συμφωνία, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ανέβασε μια φωτογραφία μιας κόκκινης γραβάτας με ζωγραφισμένα πέη. Γρήγορα κατέβασε το tweet λέγοντας πως η κόρη του (σ.σ. λάθος της εφημερίδας, ο κ. Καμμένος έγραψε ότι ο γιος του ανέβασε τη φωτογραφία) είχε το κινητό του», γράφει η Bild.

Και αφού βάζει screenshot από το tweet, συνεχίζει: «Προήλθε το tweet από τον ίδιο τον υπουργό; Γιατί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει ότι θα φορέσει γραβάτα όταν επιτευχθεί συμφωνία (σ.σ. για το χρέος). Ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης δεν συνηθίζει να φοράει (γραβάτα). Ίσως το tweet να ήταν μια πρόταση του Καμμένου».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε