Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΔΗΜΑΡ: Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε άλλα μέτρα

ΔΗΜΑΡ: Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε άλλα μέτρα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν από τη Βουλή άλλα μέτρα και χαρακτήρισε τη συνάντηση Τσίπρα – Σόιμπλε στροφή στο ρεαλισμό.

Aναφορικά με την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος
δήλωσε «Ήταν, σαφέστατα, μια τρομοκρατική ενέργεια, η οποία δεν χωρά οτιδήποτε άλλο, πέρα από την απόλυτη καταδίκη όλων μας» μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΑ.

Ερωτηθείς για την οικονομία και αν θα ληφθούν άλλα μέτρα, υπογράμμισε: «Υπάρχει δέσμευση της κυβέρνησης να μην παρθεί κανένα άλλο μέτρο. Έχουμε μπει σε ένα καλύτερο δρόμο. Το 2013 θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά, νομίζω όμως ότι, από το 2014, θα φανεί ένα φως στο τούνελ… Στο χέρι μας είναι, αν κάνουμε και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, να πάνε όλα καλά… Δεν θα περάσουν από τη Βουλή άλλα μέτρα… Δεν υπάρχει περίπτωση οι βουλευτές να ψηφίσουν άλλα μέτρα».

Σχετικά με τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης ότι χάνεται η εθνική κυριαρχία, ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε: «Νομίζω ότι είναι φράσεις που δεν έχουν ουσία…. Είναι μια φράση, περισσότερο τη λέμε καθ’ υπερβολών, όπως λέμε για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα κάθε τόσο».

Χαρακτήρισε τη συνάντηση Τσίπρα- Σόιμπλε ως στροφή του ΣΥΡΙΖΑ στον ρεαλισμό, λέγοντας: «Νομίζω ότι κάθε στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τον ρεαλισμό είναι θετική. Αρκεί αυτή να μην ακυρώνεται από άλλες ενέργειες, όπως δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι, με το που γίνει κυβέρνηση, θα πάρει πίσω τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, τα λιμάνια».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε