Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΣΚΑΡ 2017· ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ Λίγα Σύννεφα 9 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΔΗΜΑΡ: Έωλη γελοία και επικίνδυνη η απομάκρυνση Σπυρόπουλου από την ΕΡΤ

ΔΗΜΑΡ: Έωλη γελοία και επικίνδυνη η απομάκρυνση Σπυρόπουλου από την ΕΡΤ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.12.2012 | 19:44

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ για την απομάκρυνση του Κώστα Σπυρόπουλου από την ΕΡΤ.

Η ΔΗΜΑΡ μιλάει για αναιτιολόγητη απομάκρυση, και προσθέτει ότι "...η προσχηματική επίκληση ότι ο Κ.Σπυρόπουλος επέλεξε τη χρηματοδότηση ενός ελληνικού ντοκιμαντέρ το οποίο αποκαλύπτει τους λόγους της διείσδυσης και προώθησης των τουρκικών πολιτιστικών υποπροϊόντων είναι έωλη, γελοία και επικίνδυνη."

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η αναιτιολόγητη απομάκρυνση του Κώστα Σπυρόπουλου από τη Γενική Διεύθυνση Τηλεόρασης της ΕΡΤ, συνιστά κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας χρηστής διοίκησης και αξιοκρατίας στο δημόσιο τομέα. Ιδίως μάλιστα, όταν πρόλαβε μέσα σε τέσσερις μόλις μήνες να αναμορφώσει εκ βάθρων το πρόγραμμα της ΕΡΤ1 και να φέρει στο πρόγραμμα της ΝΕΤ τις καλύτερες ευρωπαϊκές σειρές, βάζοντας τις βάσεις για ένα ελληνικό πρόγραμμα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Η προσχηματική επίκληση ότι ο Κ.Σπυρόπουλος επέλεξε τη χρηματοδότηση ενός ελληνικού ντοκιμαντέρ το οποίο αποκαλύπτει τους λόγους της διείσδυσης και προώθησης των τουρκικών πολιτιστικών υποπροϊόντων είναι έωλη, γελοία και επικίνδυνη. Έωλη διότι ο Κ.Σπυρόπουλος «κατηγορήθηκε» ότι προωθεί την τουρκική πολιτιστική προπαγάνδα, ενώ έκανε ακριβώς το αντίθετο. Αστήρικτη, διότι ενήργησε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του με διαφάνεια και συνέπεια. Επικίνδυνη, διότι τέτοιες αυθαίρετες πρακτικές υπονομεύουν τη διάδοση των ελληνικών ντοκιμαντέρ σε όλο τον κόσμο.
Τελικά αποδεικνύεται ότι όλα αυτά είχαν προσχηματικό χαρακτήρα και ήταν προμελετημένα. Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους πολιτικά απαράδεκτες πρακτικές υπονομεύουν το κύρος της δημόσιας τηλεόρασης, υποσκάπτουν την αξιοπιστία της στους έλληνες πολίτες και την καθιστούν περίγελω στους διεθνείς εταίρους της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έδιωξαν από την ΕΡΤ τον Κώστα Σπυρόπουλο

    Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. ΛΑΕ: Δεν μας “παίζουν” τα ΜΜΕ γιατί θέλουμε έξοδο από το ευρώ – Καταγγελία στο ΕΣΡ ΛΑΕ: Δεν μας “παίζουν” τα ΜΜΕ γιατί θέλουμε έξοδο από το ευρώ – Καταγγελία στο ΕΣΡ
  2. Επίθεση Μακάριου Λαζαρίδη στην “ΕΡΤ των Ταγματάρχη - Τσακνή” Επίθεση Μακάριου Λαζαρίδη στην “ΕΡΤ των Ταγματάρχη - Τσακνή”
  3. Πόλεμος ΕΡΤ - ΝΔ με σκληρούς χαρακτηρισμούς! Πόλεμος ΕΡΤ - ΝΔ με σκληρούς χαρακτηρισμούς!
  4. Τσακνής σε Καλλιάνο: Σε έπιασαν οι επαναστάτες ή τρέχεις ακόμα; Τσακνής σε Καλλιάνο: Σε έπιασαν οι επαναστάτες ή τρέχεις ακόμα;
  5. Αναλαμβάνει την «Αίθουσα Σύνταξης» Αναλαμβάνει την «Αίθουσα Σύνταξης»
  6. Καλλιάνος προς ΠΟΣΠΕΡΤ: Διώξατε όποιον συμβασιούχο δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑίος! Καλλιάνος προς ΠΟΣΠΕΡΤ: Διώξατε όποιον συμβασιούχο δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑίος!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook