Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΔΗΜΑΡ: Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί στην δραχμή

ΔΗΜΑΡ: Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί στην δραχμή
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.06.2012 | 16:07
Πρώτη δημοσίευση: 01.06.2012 | 16:04

Για πρόταση που οδηγεί την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης, κάνει λόγο η Δημοκρατική Αριστερά, σχολιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Προτείνει ρήξη και μετά διαπραγμάτευση, αναφέρει ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, σημειώνοντας ότι θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτα να καταγγείλει μονομερώς το μνημόνιο και μετά να προτείνει διάλογο με την ΕΕ.

Παράλληλα, η ΔΗΜΑΡ υποστηρίζει ότι ο δρόμος που εκείνη προτείνει είναι ακριβώς αντίθετος, μέσα στο ευρώ και με σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο.

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ουσιαστικά άνοιγμα της πόρτας για επιστροφή στη δραχμή. Και η μεγάλη αντίφαση: Ενώ οδηγεί με την πρότασή του στο κενό, παράλληλα θέλει τα κονδύλια της σύμβασης για να υποσχεθεί παροχές. Ο λαός μας δεν αντέχει νέες αυταπάτες που οδηγούν σε ήττες. Πρέπει με την ψήφο του να πει ένα δυνατό όχι στον απομονωτισμό και τον λαϊκισμό. Ένα δυνατό ναι και εντολή για λύση στην υπεύθυνη Αριστερά», αναφέρει η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλο το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Ακύρωση Μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων - Εθνικοποίηση τραπεζών - Δήμευση περιουσιών φοροφυγάδων
   Διαδώστε αυτό το άρθρο