Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΔΗΜΑΡ για Κύπρο: Ανάγκη για συνολική αντιμετώπιση του χρέους στην Ευρώπη

ΔΗΜΑΡ για Κύπρο: Ανάγκη για συνολική αντιμετώπιση του χρέους στην Ευρώπη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.03.2013 | 13:00

Η ΔΗΜΑΡ, σε ανακοίνωσή της, σχολιάζει τις αποφάσεις του Eurogroup για την Κύπρο και τις εξελίξεις στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι χρειάζεται μια πανευρωπαϊκή οικονομική πολιτική που θα αποτρέψει την επιδείνωση της κρίσης

Οι εξελίξεις στην Κύπρο καταγράφουν την ανάγκη για συνολική αντιμετώπιση της κρίσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος και του χρέους στην Ευρώπη. Το χρέος της Ευρωζώνης αν δεν αντιμετωπισθεί από κοινού θα πνίξει την οικονομία των χωρών της, θα υπονομεύσει το Ευρωπαϊκό όραμα και θα τροφοδοτήσει φυγόκεντρες επιλογές .
 
Η σύνδεση της εξυγίανσης του τραπεζικού συστήματος και των δημοσίων οικονομικών με την αναπτυξιακή διαδικασία, μέσα από μια πανευρωπαϊκή οικονομική πολιτική που θα την ενισχύει, είναι η μόνη λύση που μπορεί να αποτρέψει επιδείνωση της κρίσης.
 
Η προώθηση της οικονομικής και πολιτικής ενοποίησης με δημοκρατική ομοσπονδιακή συγκρότηση είναι η απάντηση στη σημερινή επικυριαρχία της επιβολής των αποφάσεων των ισχυρών στην ΕΕ .
 
Αυτή πρέπει να είναι η διεκδίκηση για την Ευρώπη και όχι ο δημαγωγικός λόγος που προσπαθεί να εμφανίσει το ναυάγιο της πολιτικής της μονομερούς καταγγελίας ως αδιάλλακτη αγωνιστική δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η κρίση έφερε την Τουρκία πιο κοντά στην Κύπρο"! Οι Βρετανοί "φτιάχνουν" κλίμα - ΒΙΝΤΕΟ

Ανδρέας Βγενόπουλος: Η διάσπαση της ΛΑΪΚΗΣ λάθος γιγαντιαίων διαστάσεων

Ο εκβιασμός πέρασε – Δίνει χρήματα στην Κύπρο η ΕΚΤ

“Παίζουν” με το κούρεμα στην Κύπρο – Από 30% ως 40% λέει η κυβέρνηση


    Διαδώστε αυτό το άρθρο