Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Δαμανάκη: “Το κλίμα στην Ευρώπη είναι καλύτερο για την Ελλάδα”

Δαμανάκη: “Το κλίμα στην Ευρώπη είναι καλύτερο για την Ελλάδα”

Η Μαρία Δαμανάκη συνταντήθηκε με τον Κάρολο Παπούλια και αναφέρθηκε στο ευνοϊκότερο κλίμα που επικρατεί για τη χώρα μας στην Ευρώπη.

Οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στους κόλπους της ΕΕ και το κλίμα που επικρατεί στις Βρυξέλλες για την Ελλάδα, μετά την υιοθέτηση του νέου μνημονίου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Ελληνίδα επίτροπο στην ΕΕ, η οποία τον επισκέφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κ. Δαμανάκη υπογράμμισε, αμέσως μετά, ότι “το κλίμα στην Ευρώπη είναι καλύτερο για την Ελλάδα, γιατί αποφεύχθηκαν τα χειρότερα”. Και πρόσθεσε, εμφατικά: “Τώρα, είναι η ώρα της Ελλάδας”.

Η Ελληνίδα επίτροπος τόνισε ότι “πρέπει να καταθέσουμε εμείς την πρόταση για ανάπτυξη, για αποτελεσματική δημόσια διοίκηση και τη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος. Δεν πρέπει να τα αφήσουμε στους δανειστές μας”.

Επισήμανε, ωστόσο, ότι γι’ αυτό χρειάζονται δυο πράγματα: Πολιτικήηρεμία και χρόνος. “Γι’ αυτό, ο δημόσιος διάλογος θα πρέπει να βάλει φραγμό στη βία”, κατέληξε η κ. Δαμανάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε